Zeynep Baksi Karatag

Traditionele nummers in een origineel nieuw jasje
De muziek van Zeynep Baksi Karatag is een mix van vele genres zoals pop, rock, soul, elektronica en uiteraard traditionele Anatolische muziek. Zeynep Baksi Karatag bracht in 2019 verschillende singles uit waarvan "Adaletin bu mu dünya" – met meer dan 9 milj. hits op Spotify – veruit de populairste is.

Zeynep Baksi Karatag - zang
Fethi Ak - percussie
Gürsoy Tanc – elektrische & akoestische gitaar
Murat Karatag- keyboards
+ Mutlu Kizilgedik - baglama & cura

"Mijn eerste plaat" Mozaik "was een soort avontuur voor zowel mij als mijn man. We begonnen muziek te maken zonder te weten waar het ons heen zou kunnen leiden. We dachten dat het geweldig zou zijn om al deze oude en traditionele nummers naar een ander, moderner niveau te tillen, wat ook interessant kan zijn voor een jongere generatie. En ik denk dat heel wat mensen verrast waren om deze nummers op een totaal andere manier te horen. De respons was dan ook overweldigend en bemoedigend. Dus besloten we verder te gaan …”


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
16 oktober 2021 20:00 21:30   Koop ticket
Voorverkoop afgesloten - enkel nog tickets aan de avondkassa.

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 15,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 Kortingen niet geldig aan de avondkassa € 12,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa (indien plaatsen beschikbaar) € 3,60
Avondkassa € 18,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.