Old Salt
Americana aan de Leie

Old Salt is een internationale Americanaband met Gent als thuisbasis. De groep haalde heel wat inspiratie uit de straten van New Orleans en de folkmuziek van de Appalachen en vermengt deze met de tradities van het oude moedercontinent. Of het nu gaat om een streetperformance of een groot podium: Old Salt staat garant voor een Amerikaans-Europese folksound met pit, dynamiek en spontaniteit.
Sinds 2015 legde de groep een opvallend parcours af met in België concerten in Dranouter en de Stadsschouwburg van Brugge. De band bracht sindsdien 2 albums uit, ‘Up River Overseas’ (2016) en Commons' (2019).
Sinds 2021 speelt Old Salt nog uitsluitend als kwartet waarbij het kerntrio rond Dan Wall, Johannes Wannyn en Lotte Remmen wordt aangevuld met cellist Toby Kuhn of contrabassist Tomás Peralta.

Dan Wall (US): zang, banjo, viool & blues harp
Lotte Remmen (BE): viool & zang
Johannes Wannyn (BE): gitaar & zang
Toby Kuhn (FR): cello of
Tomás Peralta (DE/CL): contrabas


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
14 april 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 13,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas Korting is niet geldig aan de avondkassa € 10,00
Uitpas kansentarief Enkel telefonisch of aan de balie € 3,20
Avondkassa € 16,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.