Pinhâni
Turkse folkrock met allure

Pinhâni wordt sinds de oprichting, mede door hun unieke houding op en naast het podium, beschouwd als één van de meest bijzondere bands van Turkije. Terwijl ze altijd alle de verwachtingen overtroffen, zijn ze nooit terughoudend in het gaan voor het onverwachte. Ze spelen overal, tot in de meest afgelegen Turkse steden en hierdoor is hun muziek een eclectische samensmelting van traditionele muziekstijlen uit alle regio’s. Daarbij draaien ze er de hand niet voor om er een goede dosis rock aan toe te voegen.

Pinhani boekte hun eerste succes toen een nummer uit hun eerste album de soundtrack werd van een beroemde Turkse TV serie. Hun tweede album werd zo goed ontvangen dat zij regelmatig voor uitverkochte zalen optraden in de belangrijkste concertzalen. Terwijl zij hun achterban opbouwden door zoveel mogelijk op te treden, produceerde de band ook continue nieuwe muziek. Door het gebruik van traditionele melodieën en ritmes en deze om te zetten in iets compleet nieuws hebben zij ondertussen al 8 albums en 15 singles uitgebracht. Hun meest recente album is ''Küçük Bir Evde”.

Sinan Kaynakçi - multi-instrumentalist & zang
Eray Polat - gitaar
Hami Ünlü - drums
Selim Aydin - basgitaar


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
11 december 2021 20:00 21:30   Koop ticket
12 december 2021 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 27,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas € 24,00
Uitpas kansentarief € 6,00
Avondkassa € 30,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.