Kyriakos Gouventas Trio ft. Kaiti Koullia
Traditionele liederen van de Egeïsche Zee

Meesterviolist Kyriakos Gouventas is een allround muzikant en een gewaardeerd lid van het ‘Thessaloniki Ensemble of Traditional Music’ en van ‘Primavera en Salonico’ van Savina Yannatou. Daarnaast treedt hij zeer veel op als gastmuzikant bij andere populaire Griekse zangers en muzikanten. Hij is (mede)oprichter van "Estoudiantina", een ensemble dat een stevige reputatie binnen de Griekse volksmuziek, vooral wat betreft de uitvoering van het Klein-Aziatische muzikale erfgoed. Kyriakos staat ook bekend voor zijn uitgebreide rebetika-repertoire.

Kyriakos Gouventas is een graag geziene gast in De Centrale was hier al verschillende keren te gast. Voor dit concert deelt hij het podium samen met zangeres Kaiti Koullia en luitspeler Vasilis Smanis. Het trio brengt een mooie bloemlezing van de muzikale tradities van de Egeïsche Zee.


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
22 januari 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 10,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas Kortingen zijn niet geldig aan de avondkassa € 7,00
Uitpas kansentarief Enkel telefonisch of aan de balie € 2,60
Avondkassa € 13,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.