La Chapelle Sauvage & Louise Kuyvenhoven, sopraan Koningin Elisabethkapel - Midzomernachtconcert

Wildste dromen worden werkelijkheid tijdens de kortste nacht van het jaar: terug live concerten met publiek! Voor hun eerste concert van 2021 begeleiden strijkers en harp van La Chapelle Sauvage sopraan-ster Louise Kuyvenhoven in een opgewonden lofzang op deze wonderlijke nacht. Werk van Schubert, Offenbach, Massenet, Chopin, Dvorak, Grieg, Lehar, Rossini en Gershwin.

Sopraan Louise Kuyvenhoven werd geboren te Kortrijk. Nadat ze tien jaar viool gestudeerd had begon ze haar zangopleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij Gidon Saks. Ze behaalde haar masterdiploma aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Catrin Wyn-Davies. Vervolgens werd Louise toegelaten aan de International Opera Academy waar ze ruime podiumervaring opdeed in talrijke operarollen. In 2018 werd Louise nationaal beroemd door haar solo optreden tijdens het jaarlijkse kerstconcert voor de koninklijke familie in het paleis te Brussel dat door vier verschillende tv-zenders werd uitgezonden. Louise is verbonden aan de Opera van Lyon en sinds 2017 “artist in residence” aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth onder leiding van José van Dam.

La Chapelle Sauvage ontstond onder impuls van de jonge Belgische dirigent Karel De Wilde als een internationaal initiatief van jonge professionele musici komende uit geheel de wereld. Wat hen samenbracht en typeert is een wilde en ontembare muzikale ambitie met een eigentijdse, kritische en reflectieve attitude. Niettegenstaande hun vaste kern modificeert hun bezetting zich gedurig naargelang het repertoire, dat een grote verscheidenheid aan kamermuziek bevat evenals werken voor symfonisch orkest en regelmatig samenwerkt met koren en internationale solisten. Hierbij steeds op zoek naar een creatieve en authentiek verantwoorde uitvoering, gebruik makende van de kennis en modernste technieken waarover we heden ten dage beschikken.

Graag uw extra aandacht voor:

U ontvangt enkele dagen voor aanvang van het concert een extra mail met Corona maatregelen

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
26 juni 2021 20:00 21:15   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 20,00
-18 € 5,00
Uitpas kansentarief enkel telefonisch of aan de balie van het Uitbureau € 4,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.