Kadrievi Orkestar -
Les Goûts de Gand - Midzomer '21

De Macedonische fanfare Orkestar Braka Kadrievi schreef (een beetje) geschiedenis met de soundtrack van Emir Kustorica’s “Time of the Gipsies’. De roots van het familieorkest zouden teruggaan tot 1923 maar het zou nog tot 1976 duren voor de eerste opnames – onder de naam Kadrievi Brothers’ – werden gemaakt. Op hun eerste cd was het wachten tot 1999.
Zelf omschrijven ze hun muziek als “Romska Orientalna Musika’. De band mengt onder leiding van Masar Jasarov Kadrievi de overgeleverde traditie met eigen composities, wat voor een eigentijdse moderne sound zorgt.

Het is bekend dat goed geblazen Balkanmuziek (met zijn karakteristieke asymetrische 7/8, 9/8 en 11/8 ritmes en versieringen) de boel goed op stelten kan zetten. Kadrievi Orkestar overgiet alles dan nog eens met een extra pittig Macedonisch sausje van cornet, trompet, tubas, sax en percussie.

Graag uw extra aandacht voor:

Enkele dagen voor het concert ontvangt u een mail met de aangepaste covid maatregelen
Let op, op het einde van de bestelling betaalt u een transactiekost van € 1,5


(c) Kadrievi Orkestar
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
19 juni 2021 20:00 21:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
bubbels van 1 tot max. 4 personen € 0,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.