One man party / Lil'Queenies - Zomerse concerten in de binnentuin van het Huis van Alijn laatste 3 tickets
One man party

De laatste jaren tourde Steve Slingenever doorheen Europa als DJ. Z’n roots liggen in Gent, hij is dus sterk beïnvloed door New Beat, Rave, Acid House en Techno uit de jaren ’80 en ’90. Bereid je voor op een vet feestje.

Chuck Berry, invloedrijke pionier van de rock’n roll schreef een indrukwekkende lijst klassiekers bijeen: ‘Roll over Beethoven’, ‘Sweet little sixteen’, ‘Carol’, ‘Rock and Roll Music, … LIL’QUEENIES brengen deze en nog meer van zijn ongeplijste fantastische songs in een tot de essentie gestripte en eigenzinnig klinkende bezetting van gitaar en zang, bassaxofoon en drums. Drie gepassioneerde doorwinterde muzikanten met een gemeenschappelijke fascinatie voor de muziek van godfather Berry en een woeste goesting om die met het publiek te delen. Hail hail Rock&Roll!!!

Organisatie: Vrienden van Alijn

Graag uw extra aandacht voor:

Binnentuin open van 19:00 tot 23:00 uur, concert van 20:00 tot 22:00 uur
Reservatie per bubbel (max. 10)
U betaalt 6 euro, maar krijgt bij aankomst 5 euro terug

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
13 augustus 2020 20:00 22:00   Koop ticket
Laatste tickets!

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 6,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.