La Chapelle Sauvage o.l.v. Karel De Wilde - Nieuwjaars-galaconcert La Chapelle Sauvage

Nieuwjaar = FEEST! La Chapelle Sauvage & solisten o.l.v. Karel De Wilde brengen een rijke keuze uit de mooiste melodieën en onsterfelijke aria's van de opera, ballet en het symfonisch oeuvre. Ook klassiek met een knipoog en enkele muzikale verrassingen staan op het menu. 2020 kan niet meer stuk!

La Chapelle Sauvage ontstond onder impuls van de jonge Belgische dirigent Karel De Wilde als een internationaal initiatief van jonge professionele musici komende uit geheel de wereld. Wat hen samenbracht en typeert is een wilde en ontembare muzikale ambitie met een eigentijdse, kritische en reflectieve attitude. Niettegenstaande hun vaste kern modificeert hun bezetting zich gedurig naargelang het repertoire, dat een grote verscheidenheid aan kamermuziek bevat evenals werken voor symfonisch orkest en regelmatig samenwerkt met koren en internationale solisten. Hierbij steeds opzoek naar een creatieve en authentiek verantwoorde uitvoering, gebruik makende van de kennis en modernste technieken waarover we heden ten dage beschikken.


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
25 januari 2020 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 25,00
-18 € 10,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 5,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.