Piv Huvluv - De allereerste keer (8-12 jaar)

Al eens een olifantenkalfje gezien dat voor het eerst op eigen poten probeert te staan onder het wakende oog van zijn of haar mama? Of een vogel die vliegles krijgt van de moeder?

Kinderen willen vroeg of laat ook stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto: “Ik wil het zélf doen!”. Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelfs euforie. Het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.

In ‘De allereerste keer’ (Piv’s 4de jeugdtheaterproductie) beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s,… Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer.

Alweer een unieke en grappige voorstelling voor zelfstandige kinderen en hun ouders of leerkrachten.

Piv introduceert in zijn voorstellingen het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.

  • Artiest: Piv Huvluv
  • Tinnenpot - Balkonzaal - 9000 Gent Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Humor - kindertheater - Spekken
  • Thema: Gentse Feesten 2019
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

Heb je een Uitpas? Koop je tickets aan de balie van het Uitbureau en geniet van de mooie korting!


(c)Els Verhaeghe

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
24 juli 2019 14:00 15:00   Koop ticket
25 juli 2019 14:00 15:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Kind € 10,00
volwassenen € 10,00
Uitpas volwassene aan de balie van het Uitbureau met pas en ID kaart Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en id € 8,00
Uitpas Kind aan de balie van het Uitbureau met pas en ID kaart enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 7,50
Uitpas kansentarief enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 2,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.