Sabien Tiels & Amaryllis Temmerman - Tussen winter en wonder

Dat Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels vier handen op een buik zijn sinds hun concerttour met de Nijghse Vrouwen is geen geheim. De theaterzusjes breien dan ook maar al te graag samen een nieuw muzikaal jasje waarmee ze hun publiek willen verwarmen dit najaar! Beide zangeressen zijn dol op kerst en geloven ook steevast in de kracht van het positief denken en de invloed daarvan op onze samenleving. Samen dromen van een wereld waarin de liefde regeert.

In Gent zetten deze twee prachtige dames de daad bij het woord en brengen het beste van zichzelf naar boven ten voordele van Levensloop Gent en de Stichting tegen Kanker.

Van Vermandere's "Kyrie Eleison", Toon Hermans's "Als de liefde niet bestond" tot Urbanus zijn "Bakske vol met Stro" via "Suza Nina" naar Nijgh's "Alles wat ademt" tot "Een beter land" van Van Veen. Voeg daar nog een mooie selectie hertalingen van kerstklassiekers aan toe en de reis kan beginnen. Onderweg naar vrede.

Piano: Dirk Schreurs - Gitaar: Marco Cirone

  • Artiest: Sabien Tiels & Amaryllis Temmerman
  • Parnassus - 9000 Gent Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Kerstconcert
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
27 december 2018 20:00 22:30 ja Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 20,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.