Globalicious #03 FT. Dzidzolie
A Global Grooves Party hosted by DJ Bruselo

Globalicious is een uniek cultureel evenement en een global grooves party. Filosoof-auteur Bleri Lleshi (aka DJ Bruselo) lanceerde het Globalicious-concept een tijd geleden met succes in zijn thuisstad Brussel en laat de formule nu overwaaien naar de fiere stede Gent. Globalicious is een feest van de culturele diversiteit waarbij lokale én internationale artiesten en DJ’s diverse muziekgenres brengen, van cumbia en balkan tot arabesque en global funk, van coupe décalé over hiphop, dancehall, reggae en dabke. Naast concerten en DJ-sets ook dansworkshops, slam poetry en af en toe een goed gesprek …


Dzidzolie
Dzidzolie ontstond jaren geleden en hoewel de band een paar gedaantewisselingen onderging, bleef de oorspronkelijke identiteit bewaard. De groep evolueerde en verzamelde ervaren muzikanten die zijn repertoire verrijkte, maar bleef tegelijk trouw aan en de ziel die Dzidzolie kenmerkt.
Benin, Ghana, Togo, Nigeria, Guinée, Burkina Faso, allemaal buurlanden uit het westen van Afrika, smolten samen als één muzikale familie.
De passie voor hun muzikale roots delen ze telkens met vreugde met hun publiek, die meegevoerd wordt met de swingende klanken , zwoele voodoo – ritmes , dans en zang.
Als zoon van een voodoo priester en priesteres die ook kruidendokters waren, kreeg de stichter van de groep, Paul Koudjou aka “Petit Paul”, met de moedermelk de smaak van de voodoo-ritmes en gezangen mee. Hij speelde in Benin reeds in diverse groepen, tot hij in 1980 naar België kwam. Hier begon hij samen met enkele anderen eerst de groep Likalo, speelde in de groep Ntakraboa, om nadien Dzidzolie op te starten.
Als dit geen mooi weerzien wordt !

Graag uw extra aandacht voor:

20:00 Verkiezingsdebat
22:00 Afrikaanse dansinitiatie
23u concert Dzidzolie
24u party met dj Bruselo


(c) Dzidzolie

(c) Dzidzolie

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
29 september 2018 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 10,00
-18 € 7,00
voorverkoop met Uitpas Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS € 7,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS en ID € 2,60
Avondkassa Aan de avondkassa van de Centrale € 13,00
avondkassa met Uitpas Aan de avondkassa van de Centrale € 10,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.