Luk De Bruyker - Pappie, dagboek van het vergeten

Wekelijks gaat Luk in het lege ouderlijke huis op bezoek om de post op te halen. Dit is het vertrekpunt om aan de keukentafel oude en nieuwe verhalen te reconstrueren. In deze voorstelling verhaalt Luk De Bruyker hoe hijzelf, mammie en pappie omgingen met de aftakeling van de man waarmee hij een heel bijzondere relatie had. Luk De Bruyker vertolkt als poppenspeler zowel de rol van mammie en pappie, maar is in de voorstelling ook vooral zichzelf: de verteller, die af en toe een sneer geeft naar hoe de maatschappij in het algemeen, en de huisdokter van mammie en pappie in het bijzonder, met dementie omgaan. Die sneren zijn niet belerend en moraliserend, maar kort en scherp. Een 'rollercoaster' aan emoties op scène . Herkenbaar voor iedereen.

In opdracht van het OCMW Gent schreef theatermaker Luk De Bruyker het boekje 'Pappie'. Luk noteerde twee jaar lang de evolutie in de dementie van zijn vader en hun onderlinge relatie. Uit de vele kortverhalen distilleerde hij een avondvullende voorstelling 'Pappie, dagboek van het vergeten'.

Graag uw extra aandacht voor:

OPGELET U BEKIJKT NU DE VOORSTELLING DIE DOORGAAT IN DE NIEUWE MELAC. DEZE GAAT OOK DOOR IN HET ARCA THEATER GENT OP 30/11/18.

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
22 december 2018 20:30 21:40   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 14,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.