De Spooiberg - De put zonder echo (6 tot 12 jaar)

In een overwoekerde tuin vinden Viktor en Fleur een oude put. Maar als ze er iets in roepen, horen ze geen echo. Is de put dan zo diep dat er geen enkel geluid terugkaatst?

Durven ze op onderzoek uitgaan? Ze dagen elkaar uit en gaan op zoek naar de realiteit achter alle verhalen die de ronde doen over dat verlaten paradijs. Op hun tocht komen we meer te weten over hun gevoelens voor elkaar. Een spannende, grappige en intelligente voorstelling over tijd, durf en vriendschap.

Een voorstelling van De Spooiberg. Met Danielle De Nul en Servaas Petrov. Naar een tekst en in een regie van David Van den Hende. De Spooiberg is een creatief lab voor kinderen en volwassenen. De initiatiefnemers zijn ook de dragende krachten achter NEST, het broeinest dat zich tijdelijk gevestigd heeft in de oude bib in Gent.


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
02 november 2018 15:00 15:50   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 8,00
-12 € 5,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.