JAMAICAN JAZZ ORCHESTRA + SEEKAMAN - COULD YOU BE LOVED - A TRIBUTE TO BOB MARLEY

Onder leiding van gitarist/componist Wouter Rosseel gaat deze instrumentale bigband met een reeks straffe jazzartiesten op zoek naar de 'sweetspot' waar reggae en jazz elkaar ontmoeten. Jazz met een reggae-attitude zeg maar. Hun album Encounters werd bovendien geprezen in de pers en vorige zomer gooiden ze grote ogen op het podium van St-Jacobs op de Gentse Feesten met heel wat nieuw materiaal. Ook deze keer mag je nieuwe songs verwachten . een voorproefje voor wat later dit jaar nog zal (uit)komen.

De Gents-Ghanese Reggaeband Seekaman sluit de avond af met hun gekende mix van Reggae, Afrikaanse Highlife en Soukous.

Het Jamaicaanse popicoon Bob Marley werd wereldbekend en introduceerde reggae aan het grote publiek. Met z'n band The Wailers bracht hij in de loop van de jaren '70 verschillende albums uit en scoorde vele hits waaronder 'I Shot The Sheriff' en 'No Woman, No Cry'. Op 11 mei 1981 overleed hij aan de gevolgen van kanker. Een jaar voor zijn dood kwam het album Uprising uit, met o.a. zijn laatste wereldhits 'Could You Be Loved' en 'Redemption Song'.


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
25 mei 2018 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 12,00
voorverkoop met Uitpas Enkel aan de balie van Uitbureau vzw of telefonisch op vertoon van uitpas € 9,00
Uitpas kansentarief Aan de balie van Uitbureau vzw of aan de avondkassa op vertoon van Uitpas € 3,00
-18 € 9,00
Avondkassa € 15,00
avondkassa met Uitpas € 12,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.