De Koninklijke Gentse Politieharmonie - Den Grooten Oorlog - Poppies Concert

De KGPH presenteert : Den Grooten Oorlog Poppies Concert wordt een groot spektakel dat doorgaat op zondag 03 juni 2018.
Het evenement start reeds om 13u op het Sint-Pietersplein met een optreden van de Patrouilleurs die een re-enactment organiseren van WO I. Zij doen dit door, gekleed in dezelfde uniformen en uitrustingen, op het evenement aan de bezoekers en de jeugd uit te leggen hoe het toen in zijn werk ging en welke offers onze voorouders hebben gebracht. Soldaten, brancardiers, smeden, veldkeukens, rollend militair materiaal zullen aanwezig zijn. Op deze wijze proberen zij op een laagdrempelige manier beeld te geven hoe de Belgische soldaat er uit zag, leefde, en werkte tijdens Den Grooten Oorlog.

Dit optreden zal versterkt en begeleid worden door de Ghent District Highlanders die tevens een indrukwekkende aankondiging zullen maken van het militair Poppies Concert onder leiding van dirigent Johan Van Den Eede gebracht door de Koninklijke Gentse Politieharmonie.

Het concert gaat door van 15u tot 17u in de Onze-Lieve Vrouw Sint-Pieterskerk op het Sint-Pietersplein.
Na het concert wordt aan de aanwezige concertgangers middels inlevering van het ingangsticket één gratis drankje aangeboden.
Na het concert gaat de re-enactment van de patrouilleurs en het optreden van de Ghent District Highlanders nog even door.
We sluiten af rond 19u.


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
03 juni 2018 13:00 19:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 14,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van Uitbureau vzw op vertoon van Uitpas en ID € 2,80
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.