Jong muzikaal talent uit Teheran - SARVSETAH ENSEMBLE

Sarvsetah Ensemble bestaat uit getalenteerde jonge musici uit Teheran. De naam verwijst zowel naar een traditionele melodie als naar de Cipres, die vaak een metaforische betekenis krijgt in Iraanse poëzie. De groep put uit de enorme rijkdom van het Iraanse muzikale erfgoed. Zowel de Perzische klassieke traditie als de regionale stijlen en genres bieden eindeloze mogelijkheden om creatief mee aan de slag te gaan. Sarvsetah Ensemble doet dat door modi, melodieën, ritmes en metra uit de verschillende tradities in instrumentale en vocale muziek te verbinden met een selectie van Perzische klassieke en hedendaagse gedichten. De onderwerpen en thema's van deze poëzie worden getoonzet met historische en hedendaagse muzikale ideeën. Nieuwe composities van de muzikanten en liederen van Aref Qazvini (1882-1934) en Ali-Akbar Sheyda (1843-1906) worden afgewisseld met traditionele improvisaties volgens de regels van de kunst van de klassieke muziek. Het Sarvsetah Ensemble probeert daarbij nieuwe sferen te creëren, en wil het rijke potentieel dat in de Iraanse muziek zit, tot vernieuwing brengen.

Muzikanten:
Isar Javar (Tombak, Dayereh, Daf), Sahar Kalati Dastjerdi (Tar), Mazdak Lameeiharavani (Kamanche), Masoud Paad (Oud), Sohrab Sepehri (Zang)COPYRIGHT SARVSETAH ENSEMBLE

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
25 april 2018 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 15,00
-18 € 12,00
Uitpas Enkel aan de balie van Uitbureau op vertoon van Uitpas € 12,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van Uitbureau op vertoon van Uitpas € 3,60
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.