't Lindecoulisken - D'ieste Solden

Bernard baat met zijn lieftallige echtgenote een wat aftandse kledingzaak uit, waarbij hij moet optornen tegen de meer chique zaak van zijn overbuur. Als Bernard aan de eerste solden wil beginnen, is het voor hem erop of eronder. Hij heeft schulden bij de bank.
De verkoop van zijn collectie slaapkleedjes ‘Marie Thumas’ en van zijn pronkstuk de ‘Petit Chouchou’ zullen hem redden van het dreigende faillissement.
Iedereen is op zoek naar de ‘Petit Chouchou’, een tailleur waar elke vrouw een ‘vapeurke’ van jaloezie bij krijgt als haar vriendin daarin opdaagt. Maar helaas is het hebbeding nergens meer voor handen. Of toch? Bernard blijkt nog over één exemplaar te beschikken. Al snel staat de betere klasse te drummen voor zijn deur.
Maar waar is de ‘Petit Chouchou’ en wie heeft er uiteindelijk recht op?
Obstakels in overvloed: een hebberige concurrent, een puberende zoon, een opdringerige bankier, moeilijke klanten, een pestkop uit het verleden, een onvindbaar kledingstuk, de steeds weer opduikende schoonmoeder:
‘La belle Mère’ in eigen persoon.
De boetiek van Bernard is het toneel van komen en gaan, de va-et-vient, van verscheidene kleurrijke personages. Overspel, eigenbelang, hebberigheid, uitdagen en verleiden… alle kantjes komen aan bod in deze pashokjeskomedie.
Het ene misverstand na het andere zorgen ervoor dat uw lachspieren zwaar onder druk komen te staan.

  • Artiest: 't Lindecoulisken
  • Godelievekring -  Genummerde zitplaatsen
  • Genre: Humor - volkstoneel
  • Plaatsen: Genummerde zitplaatsen

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
24 maart 2018 20:00 23:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 12,00
Première ticket (receptie vooraf) Enkel voor de première op 17/02/2018 € 15,00
uitpasK Première Enkel aan de balie van Uitbureau op vertoon van Uitpas € 3,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van Uitbureau op vertoon van Uitpas € 2,40
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.