Abderrahman El Hafid aka Mr ID ft. STARS REGGADA
Unieke mix van traditionele en futuristische Marokkaanse dance

Abderrahman El Hafid aka Mr ID is een DJ uit Casablanca (Marokko).  Muzikaal werd hij gevormd door zijn vinyls, zijn muziek en een mix van sounds van verschillende instrumenten.  Op de achtergrond van zijn muziek horen we duidelijke invloeden van Old School rap,  jazz en funk. Daarmee vermengt hij op een subtiele manier de magie van de traditionele Marokkaanse en Afrikaanse muziek tot een nieuw hedendaags geluid.

Na een universitair parcours heeft hij ondertussen een hele weg afgelegd als résident in verschillende gerenommeerde Marokkaanse muziekclubs.
Zijn carrière kreeg in 2006 een extra impuls door de oprichting van de groep 'Feel the Vibe', een uitzonderlijke mix van een DJ met saxofoon, viool en percussie. 
'Feel the Vibe' deed een hele waslijst van nationale en internationale podia, festivals, concertzalen en clubs aan.
Dit project is een unieke samenwerking tussen Mr ID en de Stars Reggada groep uit Oujda o.l.v. Mansour Bel Khyalat. Samen presenteren ze een extatische combinatie van hedendaagse electronische muziek en de traditionele reggadamuziek en -dans uit het Marokkaanse Rifgebergte.
STARS REGGADA
Reggada is een traditionele Riffijnse krijger dans en muziek van Marokko. Om een overwinning te vieren, zouden de mannen met hun geweren dansen en extatische liedjes spelen op de Gaita en de Bendir, woest stampend op de grond die ze veroverden. Deze productie omvat de Stars Regadda, geleid door Mansour Bel Khyalat, bij de meest bekende dansers en muzikanten in het genre.
Mr ID feat STARS REGGADA
Dit project betreft een unieke samenwerking tussen DJ Mr ID en de STARS REGGADA groep uit Oujda. Samen zullen zij een extatische combinatie van Marokkaanse Bas muziek en traditionele musici en dansers presenteren.


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
01 december 2017 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 7,00
-18 € 4,00
Uitpas € 4,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van Uitbureau € 2,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, exclusief verzendingskosten.
Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.