Me La Amargates Tu - Scalerica De Oro

We keren terug naar het Spanje van de 8ste eeuw toen onder Moorse heerschappij joden en katholieken vrijelijk hun geloof mochten belijden. Het Ladino of Judeo-Spaans is de taal die gebruikt werd door de Sefardische Joden in de diaspora. Tal van Joods-Sefardische gemeenschappen zorgden na de Inquisitie voor de overlevering van de Ladinotaal en -muziek opdat de cultuur van een volk, dat zich noodgedwongen wereldwijd moest verspreiden, niet verloren zou gaan.
Scalerica de Oro laat ons kennismaken met alle traditionele genres uit het muzikale Ladino-repertoire: romances, copla’s, cantiga’s en fragmenten uit de Sefardische liturgie.

Me La Amargates Tú staat aan de wereldtop voor de uitvoering van Joods-Sefardische muziek. Het ensemble wordt geprezen voor zijn respectvolle en gevoelige interpretaties. Alleen al de pakkende stem van tenor Manzano grijpt naar de keel.

Met Esteban Manzano (tenor), Doret Florentin (blokfluit), Tulio Rondon (viola da gamba), Sarah Ridy (barokharp) en Juan Martinez (percussie).


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
22 februari 2018 20:00 22:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop tot en met 22/02/2018 16u00 € 17,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en ID kaart € 14,00
Uitpas kansentarief enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en ID kaart € 4,00
-18 € 14,00
Avondkassa enkel aan de kassa in de Centrale de avond zelf € 20,00
avondkassa met Uitpas enkel aan de kassa van de Centrale op vertoon van Uitpas en ID kaart € 17,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.