Uitbureau Gent

Mujer_Klórica ft. Alicia Carrasco & José Manuel Léon (MIDIMIX #07)
Homenaje flamenca a las mujeres

Artiest:
Mujer_Klórica ft. Alicia Carrasco & José Manuel Léon 
Website:
Genre:
Flamenco 
Thema:
Midimix 
Plaatsen:
Genummerde zitplaatsen 


licia Carrasco en José Manuel Léon zijn beiden afkomstig uit het Algeciras in de provincie Cadiz.
Alicia Carrasco start haar zangcarrière begint aan de zijde gitarist Paco Martin. Met haar doorleefde stem en haar vrije benadering van het genre brengt ze de pure flamenco tot leven. Ze won verschillende prijzen en werkte samen met grote namen zoals Carmen Linares en Ginesa Ortega (en zelfs met Isabel Pantoja, maar dat is een ander verhaal).
José Manuel Léon begon op 13-jarige leeftijd gitaar te spelen, onder de deskundige begeleiding van zijn vader Salvador Andrades. José.. Hij brengt zijn eerste album Sirimusa uit in 2006. Het album werd live gelanceerd op de ‘Bienal de Flamenco de Sevilla’ (ed. 2006) en scheert daarna nog hoge toppen op ‘Malaga en Flamenco’ (2007) en het ‘Festival de Jerez’ (ed. 2008). De volgende jaren volgen er heel wat boeiende samenwerkingen. Zowel flamenco pur sang ( o.a. met Carmen Linares en Gerardo Nuñez) als uitstapjes naar de jazz (o.a. Kikke Perdomo, Martin leiton en Borjan Barruetta) en de experimentele elektronische muziek (Artomático) passeerden de revue.
Alicia Carrasco en José Manuel Léon werkten ook mee aan het project ‘Rosa de Papel’ van Myrddin.
Sinds 2014 werken ze samen aan Mujer_Klórica (mét underscore), een project waarin verscheidenheid, gelijkheid en vrouwenrechten centraal staan en waaraan heel wat geëngageerde muzikanten meewerkten. Voor dit bijzonder mooie project zochten en vonden Alicia en José Manuel hun inspiratie in diverse muzikale tradities en genres, met flamenco als rode draad.
Mujer_Klórica werd ondertussen in diverse formats gepresenteerd op podia in Spanje, Marokko, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Ierland, Nederland en België. Vandaag staat Mujer_Klórica in De Centrale. Een flamenco hommage aan de vrouw !
 
Locatie:
MIDIMIX ABONNEMENT
Liefhebbers van straffe muziek uit het Zuiden van Europa kunnen tijdens het seizoen 2016 – 2017 kiezen voor een abonnementsformule. Uit 7 mooie concerten met focus op het Zuiden (Le Midi) - met dit seizoen muziek uit Portugal, Italië, Griekenland en Spanje - kan je zelf een abonnement van 5, 6 of 7 concerten samenstellen. Op die manier geniet je niet enkel van een mooie korting op de ticketprijzen, maar ook van genummerde plaatsen.

Houders van een Uitpas (met én zonder kansentarief) hebben korting. Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van de uitpas en de ID kaart

Voorverkoop wordt stopgezet de dag van het concert om 12uur.

Kalender
Datum Aanvangsuur Einduur Pauze Duur  
  01 juni 2017
  20:00
  
    

Prijzen
Type Categorie Prijs
  Voorverkoop
  
  € 18,00
  Uitpas
  
  € 15,00
  Uitpas kansentarief
  
  € 4,20
  -18
  
  € 15,00
  Avondkassa
  
  € 21,00

Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, exclusief verzendingskosten.
Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze
verkoopsvoorwaarden (te vinden op de homepage onder 'praktische info')