Ticketshop

betalen kan met

Zoek het evenement dat bij u past

RadDatePicker
Open the calendar popup.
 
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Stadspaleizen

  • 16 augustus 2019 - 17 augustus 2019 - 23 augustus 2019 - 24 augustus 2019 - 30 augustus 2019 - 31 augustus 2019 - 06 september 2019 - 07 september 2019 - 13 september 2019 - 14 september 2019 - 20 september 2019 - 21 september 2019 - 27 september 2019 - 28 september 2019
  • Hotel D'Hane Steenhuyse
  • Genre: rondleiding

Maak kennis met de majestueuze woning van de adellijke familie d’Hane Steenhuyse. Kleurrijke salons, kunstig meubilair, weelderig behang en zinnenprikkelende muurschilderingen flitsen je tweehonderd jaar terug in de tijd.
Lees meer

 

Les Quatre au Quai - Entre Les Lignes (première)

4 Gentse acteurs varen naar des quais divers en zingen de Franse chansons de vos rêves… Embarquez en feest gewoon mee: is 't theater? Is 't cabaret? 't Is geestig, ontroerend en artisanaal!
Lees meer

 

vzw Gents Stroppentheater - Tijd-e-lijk

Komedie van Henk Debalin een regie van Patrick Wolters.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Gwendolijnes Verjaardagsfeest (5+)

Op het verjaardagsfeest van prinses Gwendolijne loopt alles in het honderd loopt door de komst van de boosaardige kwakzalver Chagrijn die roet in het (feest)eten komt gooien.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Met Pierke naar de Maan (5+)

Professor Perrier ziet een jeugddroom in vervulling gaan: een door hem gebouwde raket zal naar de maan geschoten worden. Dan beginnen de problemen…
Lees meer

 

Emre Gültekin meets BrahmaKhyapa - Baul meets Saz

Emre Gültekin werd geboren in België en brengt een repertoire in de geest van de asik's, Anatolische troubadours die van dorp tot dorp trokken om er hun liederen te zingen.
Lees meer

 

Spumanti VZW - Napoleon Ongehoord - UITVERKOCHT!

Samen met Johan betreden ook operazangers, koor en symfonieorkest de bühne met naast Haydn en de Eroica van Beethoven, ook verrassende stukken zoals originele soldatenliederen en de oorspronkelijke muziek van de kroning van Napoleon. Dit alles op doordringende wijze tot leven gebracht door Charles Dekeyser, bas, Charlotte Asberg, sopraan, orkest Spumanti en koor Laidos onder de zwierige leiding van Ann Pareyn.
Lees meer

 

Emilia Kirova & Tzigani

Tzigani is een zigeunerband die originele composities en traditionele muziek uit Oost-Europa (Hongarije, Roemenië, de Balkan, Rusland) speelt.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Leerling-Tovenaar (5+)

Pierke is aanvaard als leerling-tovenaar bij Merlijn, de beroemde magiër. Merlijn is heel gekend en geliefd bij de mensen uit de omgeving omdat hij helpt waar hij kan.
Lees meer

 

ft. Dj Tudo + Roland, Steven De Bruyn & Bart Maris - The Polar Project - #1 Amazones

In de Braziliaanse Amazone en Cerrado strijden sterke inheemse vrouwen op gevaar voor eigen leven voor hun voortbestaan en het klimaat.
Lees meer

 

Pagina 1 / 9