TicketshopZoek het evenement dat bij u past

RadDatePicker
Open the calendar popup.
 
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Regie: Frank van Laecke - HET KWARTET naar Ronald Harwood

Jef Demedts, Magda Cnudde, Bob Snijers, Dani Heylen
Cissy Robson (Magda Cnudde) , Wilfred Bond (Jef Demedts) en Reggie Page (Bob Snijers), brengen in een rustoord ergens in het Engelse Kent hun levensavond door.
Lees meer

 

't Lindecoulisken - D'ieste Solden

  • 23 februari 2018 - 24 februari 2018 - 25 februari 2018 - 02 maart 2018 - 03 maart 2018 - 04 maart 2018 - 09 maart 2018 - 10 maart 2018 - 11 maart 2018 - 16 maart 2018 - 17 maart 2018 - 18 maart 2018 - 23 maart 2018 - 24 maart 2018
  • Godelievekring
  • Genre: Humor - volkstoneel

Bernard zijn eerste solden, het is erop of eronder. Kunnen zijn collectie slaapkleedjes hem redden van het faillissement? Overspel, eigenbelang… alles komt aan bod!
Lees meer

 

Dalava ft. Julia Ulehla & Aram Bajakian - The Book of Transfigurations

Dálava is een muzikale samenwerking tussen zangeres Julia Úlehla & gitarist Aram Bajakian. Samen reanimeren ze eeuwenoude folkmelodieën uit Moravië (Tsjechië).
Lees meer

 

Marcel Kahlife - Marcel Kahlife

  • 24 februari 2018
  • De Bijloke
  • Genre: Libanees - wereldmuziek - Arabisch

Libanees Marcel Khalife (°1950) is een begrip in de Arabische wereld. Niet alleen is hij een van de bekendste oed performers ter wereld, als componist zet hij zich al decennia onafgebroken in om het Arabische lied te vernieuwen en door de stereotypen heen te breken. Dat doet hij nu al meer dan 20 albums (en 6 boeken) lang.
Lees meer

 

ARIF SENTÜRK - 5de Rumeli Galabal

Feest aan de Europese kant van Turkije, met de legendarische Rumelizanger Arif Sentürk! Hij brengt typische muziek uit Turks Thracië en de Balkan.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Freuleke Fran

  • 24 februari 2018
  • Huis Van Alijn
  • Genre: poppentheater - kindertheater

Ocharme Freuleke Fran, dochter van de baron en de barones. Als wees wordt het meisje zeer streng opgevoed door de secretaris van de baron en de gouvernante.
Lees meer

 

Fred Geirnaert - Carine Stevens - Ann Lemaitre - Gents Amusementsprogramma

Op en top Gents vertier van hoog niveau en met schitterende muziek.
Lees meer

 

La Chapelle Sauvage o.l.v. Karel De Wilde - DVORAK Symfonie nr. 9 | BEETHOVEN Tripelconcerto

Heb je er altijd al van gedroomd om eens een echte Stradivarius te horen?
Kom dan zeker naar dit concert waarin de magistrale Negende van Dvorak en het iconische Tripelconcerto van Beethoven je meteen beetpakken en binnenleiden in de bruisende wereld van de Klassieke toppers. Kippenvel gegarandeerd!
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Hans en Grietje

Hansje en Grietje wonen samen met hun vader en hun stiefmoeder aan de rand van een groot bos. Er heerst armoede in het gezin en de boosaardige stiefmoeder besluit de kinderen achter te laten in het bos.
Lees meer

 

Belcirque - The Tallest Man

Na hun eerste cd, “Boîte de Carton”, is Belcirque helemaal klaar om hun nieuwste parel, “The Tallest Man”, voor te stellen. De negen songs die op deze plaat te vinden zijn katapulteren je meteen naar de verre uithoeken van hun imaginaire en kleurrijke wereld.
Lees meer

 

Pagina 1 / 7