Pedrolino Poppentheater

Pedrolino Poppentheater (5+) Het geheim van de Veenburcht

Een spannend verhaal dat zich afspeelt in de tijd van Koning Arthur… met het Veenspook.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Drommels, de Krobbels!

Waard Filemon is eigenaar van een reusachtig bos dat hij nu wil verkopen, doch slechts aan iemand die eerbied heeft voor de natuur. Verschillende kandidaat-kopers maken hun opwachting, doch geen enkele heeft aanvaardbare bedoelingen met het bos.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Toverschoen van Merlijn

Het is voor één keertje goed weer en dus besluit Pierke een dagje naar zee te gaan. In de duinen maakt hij kennis met Jan, de visser, en diens vrouwtje, Truike.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Gwendolijnes verjaardagsfeest

Op het verjaardagsfeest van prinses Gwendolijne loopt alles in het honderd loopt door de komst van de boosaardige kwakzalver Chagrijn die roet in het (feest)eten komt gooien.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Spookkoets

De burgemeester van Leeuwerkonte is een gelukkig man. Binnenkort is er groot feest in de gemeente waarbij de meest verdienstelijke inwoner zal gehuldigd worden.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Sint zonder Speelgoed

Het hele dorp maakt zich klaar om de blijde intrede van Sinterklaas te vieren. Tim, een jongen die door een verkeersongeval in een rolstoel zit, zou graag Sinterklaas eens persoonlijk ontmoeten.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De valse koerier

Zoals ieder jaar brengt de koninklijke familie de vakantie door in het buitenverblijf van de koning, ver van de bewoonde wereld.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Repelsteeltje

Een bewerking van het gekende sprookje, natuurlijk ook met tussenkomst van Pierke.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Daar kwamen drie koningen...

Omdat Floris, de herder, naar de stad moet om de jaarlijkse pacht van zijn weide te betalen moet Pierke even op de schapen van Floris letten. Hij krijgt er onverwacht bezoek van drie koningen
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Bloem van Athelonië

Klaartje is de dochter van de norse boer Toon. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat moet ze werken op het veld. Plots kan ze niet meer en zakt ze bewusteloos in elkaar.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3