Pedrolino Poppentheater

Poppentheater Pedrolino - De Leerling-Tovenaar (5+)

Pierke is aanvaard als leerling-tovenaar bij Merlijn, de beroemde magiër. Merlijn is heel gekend en geliefd bij de mensen uit de omgeving omdat hij helpt waar hij kan.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Pierke in Schotland (5+)

Als Pierkes vriend Victor voor een erfenis naar Schotland moet, gaat Pierke natuurlijk mee. Onze vrienden komen er terecht in een spookkasteel maar uiteindelijk blijken de spoken minder slecht dan men dacht.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Snoer van Paarlemoer (5+)

Het circus is weer in de stad. De dochter van de directeur is jarig en voor die gelegenheid zal ze een prachtig halssnoer als cadeau krijgen.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Betoverde Fee (5+)

Een sprookjesachtig verhaal in vier bedrijven …
De grootvader van Pierke zit in zware moeilijkheden : hij kan zijn huishuur niet meer betalen en dreigt uit zijn woning gezet te worden.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Lycantropus en het Lam (5+)

Naar aanleiding van het vijfentwintigjarig bestaan van Poppentheater Pedrolino creëerde het gezelschap deze bijzonder productie rond Jan Van Eyck, Joost Vijd en het ontstaan van het beroemde schilderij “het Lam Gods” en dit ook als aanloop naar het “Van Eyck-jaar” 2020.
Lees meer

 

Het Geheim van de Zingende Toren (5+)

Prins Richard zou graag trouwen met prinses Miranda. Voor haar onderneemt hij, samen met zijn knecht Pierke, een lange, verre reis. Maar als hij voor het paleis staat van de vader van de prinses, koning Francesco, wacht hem een grote teleurstelling…
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Krakend Kasteel (5+)

Professor Borremans, een bekend bioloog, heeft een “gezondheidsdrankje” uitgevonden dat alle mogelijke kleine en grote kwalen kan bestrijden. Alleen ontbreekt er nog één kruid om het drankje te kunnen brouwen...
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Vergeten Eiland (5+)

Iedere avond doet baron von Biesbroeck zijn wandeling in de haven. En steeds tuurt hij over het water, kijkend in de richting waarin vele jaren geleden het schip is vertrokken met aan boord zijn dochtertje.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Vondelingske (5+)

Een arme vrouw zit volledig aan de grond en vindt er niets beter op dan haar kindje te vondeling te leggen. Dankzij Pierke komt de baby in het koninklijk paleis terecht.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Kaboutermijn (5+)

Pierke en zijn vriend Jonas gaan op zoek naar een kabouter die een diamantmijn heeft en de kostbare steentjes ter beschikking wil stellen van enkele sukkelaars uit Pierkes omgeving.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3