Pedrolino Poppentheater

Poppentheater Pedrolino - Het Vondelingske (5+)

Een arme vrouw zit volledig aan de grond en vindt er niets beter op dan haar kindje te vondeling te leggen. Dankzij Pierke komt de baby in het koninklijk paleis terecht.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Kaboutermijn (5+)

Pierke en zijn vriend Jonas gaan op zoek naar een kabouter die een diamantmijn heeft en de kostbare steentjes ter beschikking wil stellen van enkele sukkelaars uit Pierkes omgeving.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Zak van Sinterklaas (5+)

In het dorp wacht iedereen ongeduldig op de komst van Sinterklaas en Zwarte Piet. Helaas komt de grote kindervriend niet opdagen. De burgemeester wordt ongerust en het hele dorp gaat op zoek.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Beregoed, Beresterk (5+)

Pierke vindt dat hij genoeg avonturen beleefd heeft en hij trekt er op uit met zijn caravan. Ergens in de Vlaamse ardennen vindt hij een rustig plekje om uit te rusten.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Spookkoets (5+)

De burgemeester van Leeuwerkonte is een gelukkig man. Binnenkort is er groot feest in de gemeente waarbij de meest verdienstelijke inwoner zal gehuldigd worden.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Daar kwamen drie koningen… (5+)

Omdat Floris, de herder, naar de stad moet om de jaarlijkse pacht van zijn weide te betalen moet Pierke even op de schapen van Floris letten. Hij krijgt er onverwacht bezoek van drie koningen...
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Giecheldoos (5+)

In het circus POEBELLI is de stemming bedrukt. Alle goede artiesten hebben de een na de ander het circus vaarwel gezegd en nu heeft directeur Grimaldi maar drie mensen meer over en die slagen er niet in om met een aantrekkelijk nummer voor de dag te komen.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Schone en het Beest (5+)

Een oude koopman heeft drie dochters, waarvan de jongste, Barbara, de mooiste en de liefste is. Op een dag krijgt de koopman slecht nieuws : de schepen die al zijn bezittingen aan boord hadden zijn met man en muis vergaan.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De witte Ridder en de zwarte Dame (5+)

Een spannend verhaal dat zich afspeelt in de tijd van Koning Arthur…
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Drommels, de Krobbels (5+)

Waard Filemon is eigenaar van een reusachtig bos dat hij nu wil verkopen, doch slechts aan iemand die eerbied heeft voor de natuur. Verschillende kandidaat-kopers maken hun opwachting...
Lees meer

 

Pagina 1 / 2