Pedrolino Poppentheater

Pedrolino Poppentheater (5+) Repelsteeltje

Een bewerking van het gekende sprookje, natuurlijk ook met tussenkomst van Pierke.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Daar kwamen drie koningen...

Omdat Floris, de herder, naar de stad moet om de jaarlijkse pacht van zijn weide te betalen moet Pierke even op de schapen van Floris letten. Hij krijgt er onverwacht bezoek van drie koningen
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Bloem van Athelonië

Klaartje is de dochter van de norse boer Toon. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat moet ze werken op het veld. Plots kan ze niet meer en zakt ze bewusteloos in elkaar.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Circus zonder Clown

In het circus Farinelli wordt men plotseling geconfronteerd met de geheimzinnige verdwijning van clown Oskar, de ster van het circus.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Cijferplaneet

Dit verhaal speelt zich af aan de Belgische kust. Pierke gaat er op bezoek bij zijn oom wiens huisje in het laatste restje duingebied staat.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) 'n Geschenk van de Bloemenfee

Judocus, de houthakker, woont al heel zijn leven in een huisje in het bos en is gelukkig. Zijn vrouwtje Siska is dat echter niet … Zij droomt van luxe, mooie kleren, een grote villa, veel geld …
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Het vliegend Tapijt

Pierke is naar de cinema geweest en heeft er genoten van de film “Alladin”. Hij is echter zijn huissleutel vergeten, raakt niet binnen in huis en is dus verplicht om op straat te slapen.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De zingende Toren

Prins Richard zou graag trouwen met prinses Miranda. Voor haar onderneemt hij, samen met zijn knecht Pierke, een lange, verre reis.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Flessengeest

Pierke is in dienst getreden van een bakker en moet de bestellingen bij de klanten brengen. Op zekere dag moet hij een grote bestelling brengen naar een ander dorp.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Hans en Grietje

Hansje en Grietje wonen samen met hun vader en hun stiefmoeder aan de rand van een groot bos. Er heerst armoede in het gezin en de boosaardige stiefmoeder besluit de kinderen achter te laten in het bos.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2