Pedrolino Poppentheater

Pedrolino Poppentheater (5+) De Betoverde Fee

Een sprookjesachtig verhaal in vier bedrijven …
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Het vergeten Eiland

Iedere avond doet baron von Biesbroeck zijn wandeling in de haven. En steeds tuurt hij over het water, kijkend in de richting waarin vele jaren geleden het schip is vertrokken met aan boord zijn dochtertje
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) 't Vondelingske

Een arme vrouw zit volledig aan de grond en vindt er niets beter op dan haar kindje te vondeling te leggen. Dankzij Pierke komt de baby in het koninklijk paleis terecht.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Kaboutermijn

Pierke en zijn vriend Jonas gaan op zoek naar een kabouter die een diamantmijn heeft en de kostbare steentjes ter beschikking wil stellen van enkele sukkelaars uit Pierkes omgeving.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Giecheldoos

  • 11 oktober 2017
  • Genre: poppentheater - kindertheater

In het circus POEBELLI is de stemming bedrukt. Alle goede artiesten hebben de een na de ander het circus vaarwel gezegd en nu heeft directeur Grimaldi maar drie mensen meer over en die slagen er niet in om met een aantrekkelijk nummer voor de dag te komen.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Schone en het Beest

Een oude koopman heeft drie dochters, waarvan de jongste, Barbara, de mooiste en de liefste is. Op een dag krijgt de koopman slecht nieuws : de schepen die al zijn bezittingen aan boord hadden zijn met man en muis vergaan.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Het geheim van de Veenburcht

Een spannend verhaal dat zich afspeelt in de tijd van Koning Arthur… met het Veenspook.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Drommels, de Krobbels!

Waard Filemon is eigenaar van een reusachtig bos dat hij nu wil verkopen, doch slechts aan iemand die eerbied heeft voor de natuur. Verschillende kandidaat-kopers maken hun opwachting, doch geen enkele heeft aanvaardbare bedoelingen met het bos.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De Toverschoen van Merlijn

Het is voor één keertje goed weer en dus besluit Pierke een dagje naar zee te gaan. In de duinen maakt hij kennis met Jan, de visser, en diens vrouwtje, Truike.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Gwendolijnes verjaardagsfeest

Op het verjaardagsfeest van prinses Gwendolijne loopt alles in het honderd loopt door de komst van de boosaardige kwakzalver Chagrijn die roet in het (feest)eten komt gooien.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3