Klein Thriller Festijn

Dit jaar heeft KLEIN FESTIJN herfst er een extra dag bij.

Een dag om te trillen van plezier. Op het KLEIN Thriller FESTIJN kom je de meest griezelige of gekke figuren tegen en kan je naar een voorstelling op Triller-formaat gaan kijken. En natuurlijk kleden we alles lekker griezelig in.Durf Je komen?

Hoe zou jij eruit zien als lieve spook? Kom je mooiste spookoutfit versieren en word het schattigste spook van KLEIN Thriller FESTIJN.

Voor, na of tussen de twee voorstellingen kan je als griezel op de Griezel-Photo Booth, dus kom zeker verkleed naar het tofste griezelfeestje in de stad.

Ik durf, ik durf, wat jij niet durft… Voorbij het orkest de los muertos, staat er ongedacht en onverwacht een ander voor jou op wacht. Jaag hen weg, verstop je, overmeester ze en duik mee in een SCHRIKkelijke BEleVING.

Theater Boutique ver-ast je met feestende zombies, mummies, creeps en freaks. We laten je thrillen op dodentocht, onderzoeken door Madam Bizaar, veranderen je haar, je gezicht, je leven… Maar bovenal begraven we alle angsten en gaan op zoek naar verMISS en verMISTER THRILLER.

We laten zelfs de Halloween HartRockers op je los, en eindigen met een HallowafterParty.Voormiddag (3+)

10u00 RIKKETIKKETIK- Theater i-luna

11u00 Ma Tache - Cie O quel dommageNamiddag (6+)

13u30 DEUREN OPEN

15u30 Hartrock - + Hallowafterparty

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Kornul de paashaas

  • 24 maart 2018 - 31 maart 2018
  • Huis Van Alijn
  • Genre: poppentheater - kindertheater

Meester Grauw houdt niet van de vreugdevolle paastijd en steelt daarom zoveel mogelijk klokken. Geen klokken betekent immers geen paaseieren en geen gelukkige kinderen.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) Het Ei van Kokkedei

Een stuk in het “Paasthema” met natuurlijk, naast Pierke, de Paashaas en de Paasklok in de hoofdrol…
Lees meer

 

Houtjetouwtje (NL) - Vos en Haas: Een feest voor Haas (4 tot 8 jaar)

Haas is wintermoe. Vos weet niet hoe hij haar kan troosten en is ten einde raad. Dan schiet hem iets te binnen om Haas op te vrolijken: hij geeft een feest, speciaal voor haar!
Lees meer

 

Marianne van Houten - Nijntje op de Fiets (2,5 tot 5 jaar)

‘Nijntje op de fiets’ is geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. In deze muzikale solovoorstelling worden de kinderen meegenomen in het verhaal van Nijntje die op pad gaat.
Lees meer

 

Meneer Monster - De Gruffalo (3 tot 8 jaar)

Op algemeen verzoek van het publiek van Spekken Kersteditie 2017, komt 'De Gruffalo'
opnieuw naar Gent met hun pittige bewerking van het meesterlijke prentenboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Zilvertraantje

  • 04 april 2018 - 07 april 2018
  • Huis Van Alijn
  • Genre: poppentheater - kindertheater

Wanneer Annelies, het dochtertje van de baron, in het Toverbos van het zilverwater drinkt en zilveren traantjes weent, ziet heks Herbolijn haar kans schoon om rijk te worden.
Lees meer

 

Pedrolino Poppentheater (5+) De leerling-tovenaar

Pierke is aanvaard als leerling-tovenaar bij Merlijn, de beroemde magiër. Merlijn is heel gekend en geliefd bij de mensen uit de omgeving omdat hij helpt waar hij kan.
Lees meer

 

Mariska Simon - Muizenhuis (3 tot 6 jaar)

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPER nieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPER verlegen en REUZEbraaf.
Lees meer

 

Ton Meijer - Aadje Piraatje viert feest(4-8 jaar)

De thema's die in de voorstelling voorbij komen zijn herkenbaar voor ouders en kinderen, zo ook Tand: een verhaal waarin Aadje een melktand inruilt voor een grote mensentand. Dit gebeurt op een wel heel speciale manier...
Lees meer

 

Meneer Monster - Over een mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2 tot 6 jaar)

Een fysieke, verrassende, frisse en vooral hi-la-rische slapstickvoorstelling van de makers van 'De Gruffalo'.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2