Klein Thriller Festijn

Dit jaar heeft KLEIN FESTIJN herfst er een extra dag bij.

Een dag om te trillen van plezier. Op het KLEIN Thriller FESTIJN kom je de meest griezelige of gekke figuren tegen en kan je naar een voorstelling op Triller-formaat gaan kijken. En natuurlijk kleden we alles lekker griezelig in.Durf Je komen?

Hoe zou jij eruit zien als lieve spook? Kom je mooiste spookoutfit versieren en word het schattigste spook van KLEIN Thriller FESTIJN.

Voor, na of tussen de twee voorstellingen kan je als griezel op de Griezel-Photo Booth, dus kom zeker verkleed naar het tofste griezelfeestje in de stad.

Ik durf, ik durf, wat jij niet durft… Voorbij het orkest de los muertos, staat er ongedacht en onverwacht een ander voor jou op wacht. Jaag hen weg, verstop je, overmeester ze en duik mee in een SCHRIKkelijke BEleVING.

Theater Boutique ver-ast je met feestende zombies, mummies, creeps en freaks. We laten je thrillen op dodentocht, onderzoeken door Madam Bizaar, veranderen je haar, je gezicht, je leven… Maar bovenal begraven we alle angsten en gaan op zoek naar verMISS en verMISTER THRILLER.

We laten zelfs de Halloween HartRockers op je los, en eindigen met een HallowafterParty.Voormiddag (3+)

10u00 RIKKETIKKETIK- Theater i-luna

11u00 Ma Tache - Cie O quel dommageNamiddag (6+)

13u30 DEUREN OPEN

15u30 Hartrock - + Hallowafterparty

 

Cabaret Gentse Leute - De kolderbrigade - Zot Lowietje en de ontvoering

  • 18 juli 2018 - 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018 - 23 juli 2018 - 07 september 2018 - 08 september 2018 - 09 september 2018
  • Kring Heilig Hart
  • Genre: Theater - volkstoneel

De kolderbrigade was een Vlaamse komische politiereeks van de BRT uit 1980, onder regie van Etienne D'Hooghe en Romain Deconinck. En word nu in een toneelstuk verwerkt voor de Gentse Feesten 2018 onder regie van Chico
In elke aflevering trachtte Commissaris Kolder (Patrick Wolters) Adrie (Iris DeVriendt) met de hulp van zijn twee hulpinspecteurs Gaston & Leo (Chico en domi claerhoudt) een moordzaak op te lossen.
Lees meer

 

Houtjetouwtje - Vos en Haas in gevaar (4 tot 10 jaar)

Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van een prins die haar komt redden, wil Vos met haar spelen. Maar Haas is diep verzonken in haar verhaal en stuurt Vos naar Ever. Ever weet wel iets spannends om de aandacht van Haas te trekken. Als dat maar goed gaat!
Lees meer

 

Gentse Gidsen - Met de fiets naar het buitenland

Je moet geen kunstenaar zijn om te ervaren wat een eenvoudige, rustige, landelijke omgeving met je doet. Overtuig je zelf en neem deel aan onze fietstocht in de idyllische Leiestreek rond Gent.
Lees meer

 

Theater act-it - Kwartet

Man, vrouw, liefde, haat, macht, sex en psychologische oorlogsvoering in een fantastisch scenografisch kader. 'Kwartet' van de Oostduitse schrijver Heiner Müller (1929) is een duister stuk ( hier in een vertaling Sam Bogaerts ) en een bewerking van het bekende boek Les Liaisons dangereuses.
Lees meer

 

Kama en Seele - "EINDELIJK"

" Weiger te lachen met minderwaardige grappen,
hoed u voor namaak en investeer in een Belgisch product -
Kamagurka & Herr Seele, 40 jaar ervaring! "
Lees meer

 

Jo Decaluwe - Och hiere God

Profane Guust is een leuke en ondeugende man die zalig sterft... Mevrouw Misere met haar prachtige perenboom komt over als een verrassend mirakel...
Lees meer

 

Lieven Debrauwer en Marc Maes - From Broadway à Paris

  • 18 juli 2018 - 20 juli 2018
  • Tinnenpot
  • Genre: Theater - Cabaret - Franse Chansons

Lieven Debrauwer en Marc Maes voeren u mee naar Parijs, op zijn Frans of op zijn Engels, hoe Hollywood en Broadway Parijs zagen en erover zongen.
Lees meer

 

Tine Vandenbussche - L'amour c'est fou!

  • 18 juli 2018 - 19 juli 2018
  • Tinnenpot
  • Genre: Theater - Cabaret - Franse Chansons

Een muzikaal verhaal waarin een accordeon, Parijs en de liefde elk een hoofdrol spelen. Een cabaret voorstelling over Franse chansonnières. Edith Piaf ontbreekt uiteraard niet, deze ontdekkingstocht gaat veel verder - Juliette Gréco en Mistinguee, allemaal fantastische chansons ,..Valentine Delaboite laat zich begeleiden door haar vaste compagnon, de accordeon !
Lees meer

 

Ann Lemaitre, Carine Stevens - Door Dik En Dun!

Herneming van 2013 op algemene aanvraag. Lijvige ontboezemingen van een Gentse comédienne waar de kiloootjes doorheen het stuk de rode draad vormen.
Lees meer

 

Circo Daparro - Goatuan ? Kameroad Schoaveling; redder van het Gensche Dialect ?

Goatuan is een komische interactieve Gentse les ingevoerd door burgemeester Ontmont teneinde de stad te behoeden voor de volledige teloorgang van het stadsdialect. Een stad zonder taal verliest immers zijn identiteit. En met het verdwijnen van een taal verdwijnt een mentaliteit.
Lees meer

 

Pagina 1 / 15