Klein Thriller Festijn

Een dag om te trillen van plezier. Op het KLEIN Thriller FESTIJN kom je de meest griezelige of gekke figuren tegen en kan je naar een voorstelling op Triller-formaat gaan kijken. En natuurlijk kleden we alles lekker griezelig in.Durf Je komen?

Hoe zou jij eruit zien als lieve spook? Kom je mooiste spookoutfit versieren en word het schattigste spook van KLEIN Thriller FESTIJN.

Voor, na of tussen de twee voorstellingen kan je als griezel op de Griezel-Photo Booth, dus kom zeker verkleed naar het tofste griezelfeestje in de stad.

Jeroen Schipper - Joke wil spoken (4 tot 8 jaar)

Joke is een rondzwevende geest die zich verveelt en daarom wil gaan spoken. Maar bij het Buro voor Spookzaken hebben ze alleen saaie witte lakens. Dus gaat Joke op zoek naar een origineler doek. Die zoektocht levert de nodige problemen op! Komt jullie Joke helpen met de juiste look?
Lees meer

 

TG Locals - De dromeneter (4 tot 9 jaar)

Een voorstelling over broertjes met te veel fantasie en grote zussen die niet meer dromen. Muna is de grote zus van Feder. Hij durft niet slapen. Hij is bang voor akelige dromen. Hij heeft ook zoveel fantasie. Zijn grote zus gelooft niet in die onzin. Ze gaat op zoek naar een oplossing.
Lees meer

 

Jeroen Schipper - De monsterfanfare (6 tot 10 jaar)

Jeroen Schipper haalt opnieuw zijn gitaar boven en brengt speciaal voor KLEIN THRILLER FESTIJN zijn meest griezelige liedjes.
Lees meer

 

Theater De Winter - De woeste woning (7 tot 12 jaar)

Thomas is er van overtuigd dat het spookt in het huis aan de overkant. Lichten die plotseling aangaan, ramen die op ogen lijken, ... Komt je bal per ongeluk in de tuin terecht, dan verdwijnt hij spoorloos. Het huis draagt een geheim in zich. Het huis ... leeft! Kom en ontdek het geheim!
Lees meer

 

Pagina 1 / 1