Klein Festijn

Vrolijke muziek, uitdagend poppentheater, beeldende dansvoorstellingen, spannende vertellingen uit binnen- en buitenland. Met jonge makers en oude rotten in het vak. KLEIN FESTIJN wil er zijn voor iedereen. Voor jou, je broer, zus, nicht, neef, vriendjes, papa, mama, opa of oma. Voorstellingen die je doen rillen van de spanning, doen brullen van het lachen of waar je even stil van kan worden. We bieden ze allemaal aan. Zowel in de grote theaterzaal als in de intieme gezelligheid van onze foyer. En heb je er nog niet genoeg van? Dan kan je heerlijk knutselen of spelen in onze speelhoek of een workshop op jouw maat volgen. Wij houden de mama en papa wel even bezig in de ouderopvang met een drankje, hapje of misschien zelfs een gratis optreden.

Een stoer, speels en spannend festival tijdens de Herftsvakantie, Krokusvakantie en Genste Feesten.

Houtjetouwtje - Vos en Haas in gevaar (4 tot 10 jaar)

Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van een prins die haar komt redden, wil Vos met haar spelen. Maar Haas is diep verzonken in haar verhaal en stuurt Vos naar Ever. Ever weet wel iets spannends om de aandacht van Haas te trekken. Als dat maar goed gaat!
Lees meer

 

Koek en Ui - Van Mij! (4+)

Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot de spijker in de muur. Alles! En delen… doet ze niet. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer. Wat komt ze eigenlijk doen? En hoezo mag Flo niet heel even kijken wat er in de koffer zit?
Lees meer

 

Koekla - Kabouter Thijm (3 tot 7 jaar)

Kabouter Thijm woont in een gezellige pompoen. Hij zorgt voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het heeft honger. Thijm geeft hem honing en dan mag het varkentje de bijen verzorgen. Ook als Thijm er niet is. Op zo'n dag is de honing verdwenen.
Lees meer

 

Lefkop - SuperLoezer (5+)

Elke superheld heeft een superkracht; de één kan onzichtbaar worden, de ander is heel snel of spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. Superloezer is een spannend en hilarisch avontuur voor jong en zeker ook oud.
Lees meer

 

Koekla - Molletje Bim (2 tot 6 jaar)

Molletje Bim is een slim opgewekt dier. Hij zou graag leren vliegen. Molletje Bim is een avontuurlijke, luchtige en muzikale voorstelling die je meeneemt naar de gezellige en kleurrijke wereld van het molletje en zijn vriendjes. Een lieve voorstelling over vriendschap en moed.
Lees meer

 

WendiOstir - Betula Pendula Tristis (8+)

'Betula Pendula Tristis' (8+) is een intieme en speelse muziektheatervoorstelling over geluk.
Lees meer

 

tg heldhaftig - Held! (4 tot 8 jaar)

Art en Mart wonen en werken in Wasserij Van Helden. Zodra ze even de tijd hebben, verzinnen ze verhalen en maken er kijkdozen over. Zoals het verhaal van Ezel en Wezel en hun avonturen in het bos met de enge Nachtwezens. Ze maken van de wasserij een enorme kijkdoos om de kinderen mee te laten genieten.
Lees meer

 

Onder het buro & Lotte Middendorp - Nog lang niet moe (2 tot 5 jaar)

Lynn kan niet slapen. Ze is nog niet moe. Tenminste, dat zegt ze. Is ze echt niet moe? Of is er wat anders aan de hand? En wat doen al die appels in haar kamer? Samen met alle kinderen in het publiek zoekt Lynn een manier om de hele nacht wakker te blijven. Ga mee op avontuur.
Lees meer

 

Onder het Buro & Lotte Middendorp - Bere Boos (2 tot 7 jaar)

Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Zo boos dat ze straks misschien wel gaat ontploffen. Dus gaat ze weg. Ze heeft haar koffer al ingepakt. Maar waar gaat ze heen? Zal ze dan nog steeds boos zijn? Een grappige, interactieve voorstelling.
Lees meer

 

Theatra - Buiten de lijntjes (4+)

Een doodgewone straat. Met huizen keurig in een rijtje naast elkaar. Niets bijzonders zou je denken. In één van deze huizen woont een echtpaar: meneer en mevrouw Lijntje. Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen.En dat is heel speciaal voor de Lijntjes.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2