Klein Festijn

Vrolijke muziek, uitdagend poppentheater, beeldende dansvoorstellingen, spannende vertellingen uit binnen- en buitenland. Met jonge makers en oude rotten in het vak. KLEIN FESTIJN wil er zijn voor iedereen. Voor jou, je broer, zus, nicht, neef, vriendjes, papa, mama, opa of oma. Voorstellingen die je doen rillen van de spanning, doen brullen van het lachen of waar je even stil van kan worden. We bieden ze allemaal aan. Zowel in de grote theaterzaal als in de intieme gezelligheid van onze foyer. En heb je er nog niet genoeg van? Dan kan je heerlijk knutselen of spelen in onze speelhoek of een workshop* op jouw maat volgen. Wij houden de mama en papa wel even bezig in de ouderopvang met een drankje, hapje of misschien zelfs een gratis optreden.

Een stoer, speels en spannend festival tijdens de Herftsvakantie, Krokusvakantie en Genste Feesten. Seizoen 17-18:

KLEIN THRILLER FESTIJN: 31 oktober (onze Halloweeneditie ism Theater Boutique)

KLEIN FESTIJN HERFST; 1, 2, 3, 4 en 5 november

KLEIN FESTIJN KROKUS: 14, 15, 16, 17 en 18 februariTheater I-Luna - Rikketikketik (3+)

Moet je echt bang zijn van de spin op het behang?
Zitten de monster onder je bed omdat ze zelf een beetje bang zijn?
Zoeken spookjes niet gewoon een vriendje om mee te spelen?
Zijn heksen niet gewoon oude dames die nooit hun rijbewijs haalden?
Lees meer

 

Cie O quel dommage - Ma Tache (3+)

Ma Tache is een visuele reis, zonder woorden, waar schaduwen spelen met de kracht van de verbeelding. Een heerlijke dialoog tussen een actrice en haat schaduw. Ook schaduwen hebben een zin om iets anders te doen…
Lees meer

 

Thriller namiddag

13u30 Start animatie
15u30 Hartrock - theater Boutique + Hallowafterparty
Lees meer

 

Klein Thriller Festijn - Opvang

  • 31 oktober 2017 - 31 oktober 2017
  • Genre:

Tijdens het Klein Thriller Festijn kan u kiezen voor opvang.
De kinderen worden dan voor, tussen en na de voorstelling opgevangen in het Lakenmetershuis.
Lees meer

 

Think - Er was weer...sneeuwwitje (4 tot 8 jaar)

En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde. Niet helemaal. Want gebeurt er daarna? Sneeuwwitje komt erachter dat prinses zijn niet zo makkelijk is als ze dacht. En de dwergen komen erachter dat het leven zonder Sneeuwwitje ook niet zo simpel is. Kunnen ze terug naar hoe het was?
Lees meer

 

Hermans weet Raad - ‘JUNI’ - een muzikale voorstelling in een ballenbak.’ (4 tot 104 jaar)

Pien is door haar ouders achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen verjaardagsfeestje heeft verpest. Ze moet maar even goed nadenken over wat ze hee gedaan, of eigenlijk misdaan. ‘Helemaal niks!’, vindt ze zelf. Maar toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Of niet?
In regie van Eva Van Der Gucht.
Lees meer

 

Think - Er was weer...Roodkapje (5 tot 11 jaar)

De wolf wil niet meer groot en boos zijn, maar groot en vriendelijk. Maar niemand gelooft hem en hij zit nog vast in de put. Totdat Roodkapje besluit dat ze de wolf wil helpen om alles goed te maken.
Maar hoe doe je dat goedmaken? En zal iedereen de wolf wel geloven?
Lees meer

 

Tg Fien - Hoeveel zou de wereld wegen (6 tot 12 jaar) mogelijkheid om workshop te volgen na de voorstelling

Deze grappige, ontroerende en verrassende voorstelling neemt je mee naar een schuurtje vol geheimzinnig gereedschap en gekke apparaten. Het is de schuur van Rosies vader. Rosie krijgt er onverwacht bezoek van een mannetje met een pakketje. Een doos met daarin een antwoord. Maar waarop? Op welke vraag? Kunnen zeepaarden galopperen? Zijn sterren gaatjes in het donker?

Genomineerd voor ZAPP Theaterprijs
Lees meer

 

Jeroen Schipper - Papa Gaai ging uit fietsen (2 tot 7 jaar)

Een papegaai op een fiets, dat kan toch niet?
Ja hoor, in liedjes kan alles! Jeroen Schipper weeft tekst, muziek, dans en fantasie door elkaar tot een liedjesfeest waarbij het publiek volop mee mag klappen, zingen en dansen. Kinderen (en ouders!) worden door Jeroen en zijn maatje Henrik meegenomen op een muzikaal avontuur dat zowel in onderwerpen als in muzikale stijlen de hele wereld over gaat. Fiets je mee?
Lees meer

 

Cie la tête à l'envers - Shoes (3 tot 7 jaar)

Schoenverkopers Simone en Solange houden niet van half werk. Elke schoen heeft zijn plaats, aan elke voet past een schoentje. Ze ontvangen elk paar, in elke stijl of vorm, met de grootste liefde en zorg. Maar de winkelmeisjes fantaseren ook graag en verzinnen verhaaltjes die hen ver van de dagelijkse werkelijkheid brengen.

Selectie Theater aan zee 2017
Lees meer

 

Pagina 1 / 2