Kindertheaterfestival Spekken

Tijdens de Gentse Feesten vergasten wij jullie graag met een aantal kindertheatervoorstelling in Tinnenpot!

Uitpaskorting! U betaalt slechts 8 euro (basisprijs 10 euro) op vertoon van uw Uitpas (en ID) aan de balie in het Uitbureau.

Groep Rood - Bloeiende woestijn (2-6 jaar)

Waar is de woestijn? Daar? Nee, daar! O ja!
Maar hola! De woestijn is weg.
Het is een oerwoud, met grote dieren.
Vlug! Kom in de tent, daar ben je veilig.
Lees meer

 

Theater Petatje - Beestige muziek (3-10 jaar)

Deze muzikale en interactieve voorstelling nodigt de kinderen uit om mee te zingen. Op een speelse manier maken ze kennis met muzieknoten, het belang van rust en nog zo veel meer...
Lees meer

 

Circustheater Marco Solo - Marco Solo gaat op reis (4-10 jaar)

Marco Polo was, net als Marco Solo een beroemde ontdekkingsreiziger. Reis mee met deze charmante jongleur en komiek op een vrolijke reis naar je fantasie.
Lees meer

 

Circustheater Marco Solo - Het Speciaal Circusfeestje (4+)

Een hele speciale voorstelling van meervoudig Guinness wereldrecordhouder-jongleur Marco Bonisimo. Hij jongleert o.m. de samba met voetballen en met tennisrackets op een veel te hoge éénwieler. Ook het publiek kan (als het dat wil) trucs meedoen, want het is feest! Niet te missen.
Lees meer

 

Piv Huvluv - De allereerste keer (8-12 jaar)

In ‘De allereerste keer’ (Piv’s 4de jeugdtheaterproductie) beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s,… Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer.
Lees meer

 

vzw Weerwolf - Lotta en de slodderkip (2-5 jaar)

Deze voorstelling werd in 2018 door de jury uitgeroepen tot winnaar van de 11e editie van Kindertheaterfestival Spekken!
Lotta en de Slodderkip is een muzikale vertelvoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boekje van Diane Put en Rik Dewulf, uitgegeven door Clavis Uitgeverij.
Lees meer

 

2-ater producties - Fiep heeft haast (3-8j)

Fiep heeft haast is een beeldende, muzikale voorstelling over haast, het verkeer en tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid.
Lees meer

 

Circustheater Pompom - Circus Pompom (3-12j)

Anita, directrice van Circus Pompom heeft jarenlange ervaring met allround clownerie en zorgt natuurlijk ook voor de nodige interactie met een enthousiast publiek. Zij brengt een combinatie van tovertrucs, hilarische clownacts, figuurbalonnen, jongleren, enz.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1