kids


Poppentheater Pedrolino - De witte Ridder en de zwarte Dame (5+)

Een spannend verhaal dat zich afspeelt in de tijd van Koning Arthur…
Lees meer

 

Een one-(wo)man show door Vanya Ivanova - Een vlinderverhaal (3+)

Op het veldje staan bloemen en leven kikkers, kevers en een kleine rups. Iedereen spot met de kleine rups. Maar zij gelooft er vast in dat ze op een dag een vlinder zal worden.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Drommels, de Krobbels (5+)

Waard Filemon is eigenaar van een reusachtig bos dat hij nu wil verkopen, doch slechts aan iemand die eerbied heeft voor de natuur. Verschillende kandidaat-kopers maken hun opwachting...
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Toverschoen van Merlijn (5+)

Het is voor één keertje goed weer en dus besluit Pierke een dagje naar zee te gaan. In de duinen maakt hij kennis met Jan, de visser, en diens vrouwtje, Truike.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Circus zonder Clown (5+)

In het circus Farinelli wordt men plotseling geconfronteerd met de geheimzinnige verdwijning van clown Oskar, de ster van het circus. Pierke moet natuurlijk op zoek gaan...
Lees meer

 

Vrije Voeten Danstheater - Trekvogels (8+)

Trekvogels is een dansvoorstelling over de kracht van de groep en vertelt een verhaal van hoop, avontuur en de drang om te overleven.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Flessengeest (5+)

Pierke is in dienst getreden van een bakker en moet de bestellingen bij de klanten brengen. Op zekere dag moet hij een grote bestelling brengen naar een ander dorp.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Bloem van Athelonië (5+)

Klaartje is de dochter van de norse boer Toon. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat moet ze werken op het veld. Plots kan ze niet meer en zakt ze bewusteloos in elkaar.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Heksensabbat (5+)

Koning Bertil moet van zijn raadsman vernemen dat het land geteisterd wordt door een duivelse tovenaar, Billebuts genaamd.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Bulderende Berg (5+)

Gouverneur PARDON zit met een groot probleem: niet ver van zijn ambtswoning staat al sinds jaar en dag een hoge berg, die de laatste tijd om onverklaarbare reden is beginnen brullen.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2