Kids

Diverse artiesten - Halloween in Puyenbroeck

Vandaag wordt het Provinciaal domein Puyenbroeck weer ondergedompeld in de mystieke, bizarre en akelige Halloweensfeer.
Lees meer

 

Think - Er was weer...sneeuwwitje (4 tot 8 jaar)

En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde. Niet helemaal. Want gebeurt er daarna? Sneeuwwitje komt erachter dat prinses zijn niet zo makkelijk is als ze dacht. En de dwergen komen erachter dat het leven zonder Sneeuwwitje ook niet zo simpel is. Kunnen ze terug naar hoe het was?
Lees meer

 

Hermans weet Raad - ‘JUNI’ - een muzikale voorstelling in een ballenbak.’ (4 tot 104 jaar)

Pien is door haar ouders achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen verjaardagsfeestje heeft verpest. Ze moet maar even goed nadenken over wat ze hee gedaan, of eigenlijk misdaan. ‘Helemaal niks!’, vindt ze zelf. Maar toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Of niet?
In regie van Eva Van Der Gucht.
Lees meer

 

Think - Er was weer...Roodkapje (5 tot 11 jaar)

De wolf wil niet meer groot en boos zijn, maar groot en vriendelijk. Maar niemand gelooft hem en hij zit nog vast in de put. Totdat Roodkapje besluit dat ze de wolf wil helpen om alles goed te maken.
Maar hoe doe je dat goedmaken? En zal iedereen de wolf wel geloven?
Lees meer

 

Tg Fien - Hoeveel zou de wereld wegen (6 tot 12 jaar) mogelijkheid om workshop te volgen na de voorstelling

Deze grappige, ontroerende en verrassende voorstelling neemt je mee naar een schuurtje vol geheimzinnig gereedschap en gekke apparaten. Het is de schuur van Rosies vader. Rosie krijgt er onverwacht bezoek van een mannetje met een pakketje. Een doos met daarin een antwoord. Maar waarop? Op welke vraag? Kunnen zeepaarden galopperen? Zijn sterren gaatjes in het donker?

Genomineerd voor ZAPP Theaterprijs
Lees meer

 

Jeroen Schipper - Papa Gaai ging uit fietsen (2 tot 7 jaar)

Een papegaai op een fiets, dat kan toch niet?
Ja hoor, in liedjes kan alles! Jeroen Schipper weeft tekst, muziek, dans en fantasie door elkaar tot een liedjesfeest waarbij het publiek volop mee mag klappen, zingen en dansen. Kinderen (en ouders!) worden door Jeroen en zijn maatje Henrik meegenomen op een muzikaal avontuur dat zowel in onderwerpen als in muzikale stijlen de hele wereld over gaat. Fiets je mee?
Lees meer

 

Cie la tête à l'envers - Shoes (3 tot 7 jaar)

Schoenverkopers Simone en Solange houden niet van half werk. Elke schoen heeft zijn plaats, aan elke voet past een schoentje. Ze ontvangen elk paar, in elke stijl of vorm, met de grootste liefde en zorg. Maar de winkelmeisjes fantaseren ook graag en verzinnen verhaaltjes die hen ver van de dagelijkse werkelijkheid brengen.

Selectie Theater aan zee 2017
Lees meer

 

Jeroen Schipper - Chocokrokodil (3 tot 8 jaar)

Dansende draken of vliegende vogels? Gouden drollen? Alles is mogelijk in dit swingende kinderconcert van Jeroen Schipper. Samen met multi-instrumentalist Henrik Holm, maar vooral ook samen met het publiek maakt Jeroen er overal een kleurrijk feestje van!
Lees meer

 

Onder het Buro ism Ana Lozica! - Mannetjes met Plannetjes (2 tot 8 jaar)

De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens… Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds.
Lees meer

 

Tg Locals - Hieperdepiep (2 tot 5 jaar)

HIEPERDEPIEP
Nog! niet! aankomen!
Daar ligt een cadeau.
Niemand weet wat erin zit.
Het is een verrassing..
Lees meer

 

Pagina 1 / 3