Huis Van Alijn - Pierke Van Alijn

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Oeleke Oliebol

Wat een drukte! De koning komt op bezoek in Sleutelbekegem. Maar Oeleke Oliebol, die op de markt zijn oliebollenkraam open houdt, hoort iemand een aanslag op de koning plannen.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) De toeter van Palloeter

Viktalis, de instrumentenmaker, heeft een probleem. Hij wil zijn zaak overlaten aan zijn kleinzoon Palloeter maar die wil soldaat worden. Viktalis gaat akkoord op één voorwaarde: Palloeter moet soldaat-muzikant worden.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Rammenas die nieuwsgierig was

Prins Rammenas heeft meer belangstelling voor de natuur dan voor staatszaken. Op een dag spot hij een vogeltje dat hij nog nooit eerder zag. Maar het diertje blijkt een lokvogel van de boze heks Herbolijn te zijn.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) De drie wensen

Houthakker Karel en zijn vrouw Louise wonen in een huisje in het bos. Omdat ze zieke en gewonde dieren verzorgen krijgen ze van bosfee Graziella drie hoorns. Met elke hoorn kunnen ze een wens doen.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Barend de beer

Barend de circusbeer wordt oud. Al zijn trucks beginnen een beetje te mislukken. Hij mag van de circusdirecteur niet meer optreden. Pierke stelt voor om Barend naar het dierenrijk van koning Nobel te brengen waar hij een gelukkige oude dag zal hebben.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1