'What a wonderful...Toots' met Patrick Del Tendre, Eric Melaerts, Bart De Nolf en Bruno CastellucciEric Melaerts: Gitarist met erg veel ervaring zowel in de pop als de jazzwereld. Wil graag de – soms wat vergeten – unieke gitarist die Toots was, in herinnering brengen. En wie er geen liedje zingen kan moet er maar eentje fluiten ;-)

Bart De Nolf: Belgisch jazzicoon op de contrabas. Gedurende bijna 17 jaar vaste begeleider van Toots. Heeft natuurlijk prachtige verhalen over de meester en vindt nu ook de tijd rijp om een muzikaal eerbetoon te brengen aan zijn geliefde artiest.

Bruno Castellucci: Wat valt er te vertellen? Een befaamde en alom geliefde drummer. Zijn palmares is een boek op zich. Toots kon altijd op hem rekenen. Ook Bruno heeft een zak vol mooie en aangrijpende anekdotes.

Met een repertorium gepuurd uit de ganse Toots- Legacy zal zelfs de grootste scepticus ontroerd worden. Een muziekreis vol warmte, emotie, virtuositeit en uiteraard ook de guitigheid van de wereldberoemde Marollen.