De Centrale

ISTANBUL EKSPRES

bestel nu uw Festivalpas! Voor slechts 30 euro kan u 6 tickets kopen:

Garasi Seni Benawa by Rahayu Supangghah - Authentieke gamelan uit Java

De Centrale organiseert 2 concerten in het kader van Europalia, dat dit jaar inzoomt op Indonesië. We openen met authentieke Javaanse gamelan van het gamelanorkest Garasi Seni Benawa o.l.v. Rahayu Supanggah.
Lees meer

 

Houria Aichi - Voix de Femmes: Mystieke zang uit Algerije

Met ‘Chants Mystiques d’Algerie’ presenteert Houria Aïchi een bijna perfecte bloemlezing uit het Algerijnse sacrale muzikale erfgoed, met een gezond respect voor de traditie én een eigenzinnige kritische (vrouwelijke) blik gericht op de toekomst …
Lees meer

 

DJ Sebcat - Rebelup! + Sindicato Sónico + dj The Rudies - DIA DE LOS MUERTOS (DAG VAN DE DODEN)

Voor het derde jaar op rij brengen we één van de mooiste en stemmigste tradities van Mexico naar Gent.
Lees meer

 

Aminata Abdoul, Shadia Mansour, Dabke dans en muziek & Afterparty met DJ & ... - AWAN GHENT I Arab Women Artists Now - Nationale Vrouwendag

  • 11 november 2017
  • De Centrale
  • Genre: concert - dans - DJ's

AWAN staat voor Arab Women Artists Now en wil een platform bieden aan beginnende en meer gevestigde vrouwelijke artiesten uit de Arabische wereld en de diaspora.
Lees meer

 

Salvatore Lampariello en Jamal Kazza - Vluchten

Geen beeldspraak of dure woorden. Rond de pot draaien noch wikken en wegen. Maar recht voor de raap: in pure mensentaal! Zo staan Salvatore en Jamal eender welk publiek graag te woord.
Lees meer

 

Peni Candra Rini & Ade Suharto I Europalia Indonesia - Ontosoroh

De Indonesische zangeres en componiste Peni Candra Rini heeft drie albums op haar naam staan. Ze werkte met gerenommeerde artiesten zoals Robert Wilson, Rahayu Supanggah en Iain Grandage en was al te zien op verschillende internationale muziekfestivals. Peni Candra Rini is een van de zeldzame hedendaagse zangeressen die de sindhen beheerst, een Javaanse zangstijl voor vrouwenstemmen.
Lees meer

 

Nuff Said #06

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen
Lees meer

 

Abderrahman El Hafid aka Mr ID ft. STARS REGGADA

Abderrahman El Hafid aka Mr ID is een DJ uit Casablanca (Marokko). Op de achtergrond van zijn muziek horen we duidelijke invloeden van Old School rap,  jazz en funk
Lees meer

 

Circacinco - Me Gusta El Tango

Me gusta el Tango is een tangovoorstelling met live muziek en dans.
Het tango-orkest CIRCACINCO, met Tine Van Parys, Patricia George, Sarah Vandendriessche, Michael De Weert, Bart Zwaan en Bram Decroix, speelt muziek van Piazzolla en andere tangocomponisten.
Lees meer

 

Rayen Panday, Arno Moens, Samir Fighil, Manu Moreau - BEEZY COMEDY

De éérste en enige kleurrijke comedy show in Vlaanderen komt nu ook naar Gent. Drie comedians, een funny mc en een dj die voor een grappige soundtrack zorgt = 90 minuten vlijmscherpe grappen, no-nonsense comedy en een hoop verrassingen.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3