De CentraleNecdet Kaya - Ster van de Turkse popfolk

Necdet Kaya komt met zijn meest geliefde liedjes naar Gent! De populaire Turkse zanger wordt door specialisten in de Turkse volksmuziek gezien als één van de beste nieuwe stemmen in het genre.
Lees meer

 

Ahmet Aslan - Somewhere on Earth (Europese Tour) - UITGESTELD NAAR HET NAJAAR

Meester-instrumentalist Ahmet Aslan komt naar aanleiding van zijn nieuwe album Budala Aurasi naar Nederland en Belgie. De muzikant staat vooral bekend om zijn eigen interpretatie van de Turkse volksmuziek, zijn virtuoze spel op zijn eigen gecreëerde 'di-tar'.
Lees meer

 

Icto & Gloria Boateng - AYAH HAMZA #1 - Urban Culture Festival (day one) AFGELAST

Get prepared voor de eerste editie van Ayah Hamza; voor een laidback, lifestyle Urban Festival in De Centrale (opvolger van U(S)AF).
Lees meer

 

BeatBox Battle Of The Year - Curated by Farooq Baig - AYAH HAMZA #1 - Urban Culture Festival (day two)

Acht Belgische beatboxers zullen het in deze BeatBox Battle Of The Year opnemen tegen acht beatboxers van over de hele wereld. Over wie het juist gaat, zal pas de avond zelf bekendgemaakt worden.
Lees meer

 

YOUNITED9000 - Toonmoment podiumtraject theater-muziek-dans AFGELAST

Een groep Gentse jongeren komt elke woensdagmiddag samen bij Victoria Deluxe voor het podiumtraject YOUnited9000. Een schooljaar lang experimenteren ze met muziek, dans en theater. Op 23 en 24 april 2020 delen ze het resultaat tijdens een uniek toonmoment in De Centrale.
Lees meer

 

Samba Touré Trio - Aanstekelijke Songhaï muziek uit Mali AFGELAST

Samba Touré wordt door velen beschouwd als de beste gitarist van Mali. Hij groeide op in de regio van Timboektoe en is de muzikale erfgenaam van de legendarische Ali Farka Touré, de in 2006 overleden 'koning van de woestijnblues'.
Lees meer

 

Osama Abdulrasol Quintet - Avontuurlijke mix van Oriëntaalse en Westerse muziek

Osama Abdulrasol verrijkt met zijn magische spel op de qanoen (schootharp) al jaren de Belgische en internationale wereldmuziekscène. Hij toerde met ronkende namen als Goran Bregovic, Sidi Larbi Cherkaoui, Lula Pena en vele anderen zowat de hele wereld rond.
Lees meer

 

Cafe com leite - Hip-Hop Electropical (FRA/BRA)

Cafe com leite brengt een feestelijke mix van hip hop, cumbia, de aanstekelijke ritmes van het muzikale noordoosten van Brazilïe (côco, maracatu, baião...), elektronische muziek en aangevuld met de zoetgevooisde tonen van de accordeon!
Lees meer

 

Ndugu - Album release

Laat je onderdompelen in een zonnige mix van hiphop, acoustic roots music en Afrikaanse grooves.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1