Andere Ticketverkoop

Stadspaleizen

Maak kennis met de majestueuze woning van de adellijke familie d’Hane Steenhuyse. Kleurrijke salons, kunstig meubilair, weelderig behang en zinnenprikkelende muurschilderingen flitsen je tweehonderd jaar terug in de tijd.
Lees meer

 

Luk De Bruyker - LUK XXL

Luk De Bruyker wordt 65 jaar en staat dit theaterseizoen officieel 50 jaar op de planken. Tijd voor een feestje, bij de start van het nieuw theaterseizoen!
Lees meer

 

Daan Hugaert - Spaans Krijt 2.0

Op sommige momenten kan ik het nieuws niet meer zien. Het oorlog voeren, het vluchten, dat blijft maar doorgaan. Alsof al ons verdriet en dat van zoveel lotgenoten voor niets is geweest....
Lees meer

 

The Sparkling Diamonds - The Sparkling Diamonds met showballet

  • 13 oktober 2018
  • De Zulle
  • Genre: variété - humor - Travestieshow

Een wervelend travestiespektakel vol glitter, glamour en de nodige portie humor met showballet !
Lees meer

 

Pieter Embrechts - A Street Concert

Muziek. Film. Woorden. Pieter Embrechts. En een aantal gewone mensen met een uitzonderlijk verhaal. Dat zijn de ingrediënten van A Street Concert, een muzikale documentaire over inwoners van de Antwerpse Turnhoutsebaan.
Lees meer

 

Dani Heylen - Magda Cnudde - Jef Demedts - Bob Snijers - Het Kwartet

Zoals een dokter levenslang een dokter is, blijft een acteur tot zijn dood een acteur. Niet zelden weet hij van het stervensproces een act te maken. Het deemstert op de achtergrond in het toneelstuk dat Danni Heylen, Magda Cnudde, Bob Snijers en Jef Demedts - goed voor het gezelschap Cour & Jardin - momenteel spelen.
Lees meer

 

Michael Van Weerst, Sebastiaan Van Weerst, Marjolein Vlerick,Charlotte vdw - Magic Michael en de wraak van madam ziedatni

De nieuwe grote Magische illusie show van Magic Michael. Beleef samen een show met een ballonnen decor van meer dan 5 000 ballonnen, Humor, magie,illusie, Poppen en nog veel meer, ….
Lees meer

 

Diverse sprekers - Nacht van de Vrijdenker

Nacht van de Vrijdenker brengt toonaangevende denkers uit binnen- en buitenland samen rond vragen die ertoe doen. Dit jaar presenteren we Steven Pinker als hoofdact. Naast hem gaan een dertigtal gerenommeerde filosofen, wetenschappers en opiniemakers in op de belangrijkste persoonlijke, maatschappelijke, filosofische en wetenschappelijke uitdagingen van onze tijd.
Lees meer

 

BARBARA DEX - DEX TOT DE 2DE MACHT

Barbara Dex breng de voorstelling ' Dex tot de 2de macht '.
Een muzikaal eerbetoon aan haar vader Marc Dex ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag.
Lees meer

 

Luk De Bruyker & Koen Crucke - Gent(s) gedicht – Gent(s) ge(be)zongen

Voor al die Gentenaars die de “feesten” niet in Gent vieren hernemen Koen Crucke en Luk De Bruyker hun Gentse feestenvoorstelling .
Lees meer

 

Pagina 1 / 2