Theater

vzw Gents Stroppentheater - Tijd-e-lijk

Komedie van Henk Debalin een regie van Patrick Wolters.
Lees meer

 

Wim Claeys, Luk De Bruyker en Peter Van Haelter - BLAUW ende TROUW extra voorstellingen in oktober!

  • 04 oktober 2019 - 05 oktober 2019
  • Arca Theater
  • Genre: Theater - Gents

Een verzweegene Gents drama ten tijde van keizer Karel (iedere mogelijke gelijkenis met realiteit anno 2018/19 is louter toevallig). Zaki De Waele en Luk De Bruyker (geschiedschrijvers) schreven een poletieke farce voor acteurs en een papierentheater. Wat gebeurde er in Gent nadat Keizer Sjoarel de Gentenaars veroordeelde. Alle gelijkenis met het huidig poletiek klimaat zijn louter toevallig.
Lees meer

 

Astrid Callens - Si & La, over het leven en omstreken

Voor deze muzikale conference plukt Astrid Callens ideeën en gedachten uit het leven van mensen (M/V/X) en van dieren. Zij maakt u niet slimmer dan u nu al bent, maar u zal ten minste weten dat Nederlands een wereldtaal is en dat het leven omstreken heeft. En si en la.
Lees meer

 

Michael van Weerst, Lieven Debrauwer, Sebastiaan Van Weerst, Marjolein Vlerick, Noel Fack - Magic Michael en het goochelkampioenschap

  • 02 november 2019
  • Zaal Sivi
  • Genre: Humor - Theater - Kindervoorstelling

Goochelillusie show voor de hele familie, Beleef een leuk avontuur naar Amerika, Met Lieven Debrauwer als de Amerikaanse goochelaar Jack De Snack.
Lees meer

 

vzw Taptoe's erf - JOOD…en fier

  • 11 november 2019 - 11 november 2019
  • Minardschouwburg
  • Genre: Theater - Figurentheater

Luk De Bruyker, figurentheater maker, dramatiseerde het boek van historica Tina De Gendt over de familie BLOCH , de gekende Gentse patissiers.
Lees meer

 

Hilair Fransisco - De Wereld Van Hilair

Hilair Francisco neemt je in dit luchtige stuk mee naar zijn verleden, dat erg grappige verhalen blootlegt maar soms ook ontroerend triest is. Het gaat over de onverbrekelijke band tussen vader en zoon maar ook die tussen twee broers. Soms kom je niet meer bij van het lachen. Het andere moment wil je huilen. Geniet van dit komische stuk en laat je meeslepen in het verhaal van een klein jongetje dat samen met zijn broer opgroeide bij zijn Congolese vader en de mensen rondom hen!
Lees meer

 

Companie Cécilia - Marinus

Marinus is een stuk gebaseerd op de roman 'Flamand des vagues' van Jan Van Dorp, een historisch correcte weergave van het Oostendse kapersleven in de 17e en 18e eeuw.
Lees meer

 

Bob De Moor & Herbert Flack - Een man, een man

EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.
Lees meer

 

Event-Team - LIFTEN, de muzikale komedie

Een hilarische en ontroerende komedie over vriendschap, schoonheid en vooroordelen waarbij uw (lach)rimpels zeker worden gelift!
Lees meer

 

De Schedelgeboorten - In 't echt

De Schedelgeboorten brengen een losse greep uit hun repertoire waarin zij de ellende van het dagelijkse bestaan bezingen op een manier dat je er helemaal gelukkig van wordt.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2