Oorvonk


 

Hilde Rogge, Herwig Deweerdt en Koen Demuynck - Oorvonk Openingsavond - Van horen zeggen of zelf meegemaakt.

Oeroude Vlaamse volksverhalen boordevol humor en wijsheid van onze verre voorouders. Verhalen en muziek rechtstreeks uit de moederschoot van Schelde- en Leiestreek. Herinneringen en hoongelach in het prachtig decor van een Gents verborgen klooster.
Lees meer

 

Veerle Ernalsteen, Fred Versonnen en Pieter Dezutter - Oorvonk - De Nacht in....

Het donker verandert, het donker vervormt... Feestgedruis wordt geroezemoes wordt gefluister. Voetstappen krijgen een echo die natrilt door je aderen. Je bent alleen en toch hoor je ademen. Ga verder en Gentse straten onthullen verhalen...
Vertelwandeling met waargebeurde en verzonnen verzinsels.
Lees meer

 

Katrijn Bombeke - Fred Versonnen - Oorvonk Jong - Allemaal Monster! (vanaf 6 jaar)

Machtige monsters, lelijke loeties, mysterieuze misbaksels ... zijn dat griezels ? Of grappigaards ? Een uurtje vol spanning en humor in heerlijke verhalen ! Door Bekende Fonkelvogel Fred Versonnen en Nieuwe Oorvonker Katrijn Bombeke.
Lees meer

 

Don Fabulist en Sahand Sahebdivani - Oorvonk - De Zingende Afgrond

Samen zwerven beide vertellers door twinkelende donkertes, fabuleuze werelden en Perzische nachten. In de vertelvoorstelling weerklinken oude verhalen, ballades en op verdoemde dichters en occulte wetenschappen geïnspireerde verzen. De Zingende Afgrond ontrolt zich als een magisch verhaal, waarin de verteller raakt aan de verborgen ziel van mythe en poëzie.
Lees meer

 

Sahand Sahebdivani en Fran Bambust - Oorvonk Jong - Fabelen, kakelen, tateren, snateren. (6+)

Eeuwenoude en gloednieuwe verhalen over fabeldieren. Over de vuurslang bijvoorbeeld, de gevaarlijkste die er is, of van de Alleenhoorn, de eenzaamste die er bestaat. Wezens uit het Oosten én het Westen. Voor wie houdt van het fantastische.
Lees meer

 

Paul Schrijvers - Oorvonk - Kuifje in Vertelland

Als reporter zoekt Paul Lus met gasten uit vanwaar die vertelmicrobe en hoe te bestrijden . Wat, waarom, hoe en wanneer als u tegenwoordig bent! Wie de gasten zijn is nu nog een verrassing. Hou de website of fb in de gaten.
Lees meer

 

Veerle Ernalsteen en Hilde Rogge - Oorvonk Jong - Wee je gebeente! (6+)

In de donkere kapel. Bibber en beef. Hilde en Veerle vertellen. Grimmig, griezelig, spannend, spooky, vinnig en fel. Vanop de preekstoel, de biechtstoel, in de donkerste hoeken van de kerk. Verhalen met Bijt-op-je-lippen en Spring-van-je-stoelmomenten. Wees gerust: lachen mag ook.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1