Muziek

De Valse Teefjes - Vrouwentongen veel culot

Iedereen die al ooit een avondje met dit bonte vrouwenkoor meemaakte, weet dat er flink gelachen mag worden en zeker als de teksten huilerige thema's beschrijven. Ze komen in hun nieuwe voorstelling " vrouwentongen, veel culot" met letterlijk alles weg. Van burn-out over artrose en pendelstress tot "eindigen in Lochristi".
Lees meer

 

Tátake!-Taiko - Japanse percussie

Tátake (Japans) betekent 'geef er een lap op!' Taiko betekent letterlijk grote trommel. Bij Taiko vormen houding en beweging de grondslag van de ritmes die getrommeld worden.
Lees meer

 

Beat Love Oracle - Klein venijn: Beat Love Oracle

Vier enthousiaste en uitstekende muzikanten brengen een origineel hoog energetisch programma in de onuitgegeven bezetting sax, marimba, drums en bas. Het resultaat is een mix van vele genres die door de breinfilters van de bandleden zijn gegaan.
Lees meer

 

Vincent Wills - Aperitief Dansant met Vincent Wills

 • 14 juli 2018 - 16 juli 2018 - 20 juli 2018 - 21 juli 2018
 • Tinnenpot
 • Genre: Aperitief Dansant

Vincent was laureaat uit 800 kandidaten in het TV-programma 'Una Voce Particolare' op Ned.2 in 2002. Hij brengt ons een meertalig programma met accent op bekende evergreens (jaren '60-'70) ; de 'slows' of 'gilettrekkers'.
Lees meer

 

Every Man's Band & Singers - 1918 Tijd om te Feesten?

Den Grooten Oorlog is voorbij, er heerst een feeststemming bij de bevolking, of toch een deel ervan want de wereld likt zijn wonden. Er is vrede, maar voor hoelang? Met de Every Man's Band & Singers zetten we een orgelpunt achter onze concerten ter nagedachtenis van '14-18.
Lees meer

 

Draidoro - Het verloren akkoord - Glissando - Joie de Trois

Joie de trois is een initiatief georganiseerd door 3 enthousiaste en talentvolle muziekgroepen die ontstaan zijn vanuit muziekschool Ars Musica. Een gemeenschappelijke droom om samen op de planken te staan, wordt werkelijkheid! Glissando is een meerstemmig 20-koppig meisjeskoor, 'Het Verloren Akkoord' is een komische duo en brengt Nederlandstalige kleinkunst, Franse Chansons, Crooners/Jazz , Dragidoro is een klassiek ensemble bestaande uit dwarsfluit, (bas)klarinet, viool, cello en piano. Samen zorgen zij voor een verrassende show.
Lees meer

 

Ann Lemaitre, Fred Geirnaert, The Julian's New Orleans Jazz Friends - Café Concert

Een uniek muzikaal ontspanningsprogramma met genietbare improvisaties waar zowel de sfeervolle New Orleans muziek, als de ludieke Gentse feesten tot uiting komen.
Lees meer

 

Erika Pauwels en Arte Vocale - Erika Pauwels en Arte Vocale

 • 14 juli 2018 - 15 juli 2018
 • Opera Gent
 • Genre: opera - klassiek

Aria's en fragmenten uit opera, operette en musical brengen we een "ode aan de vrouwelijke schoonheid" en "Humor in de muziek"
Lees meer

 

Les Quatre Au Quai - Scène sur Seine

 • 15 juli 2018 - 16 juli 2018 - 17 juli 2018 - 18 juli 2018 - 22 juli 2018
 • Zaal Cocteau
 • Genre: muziektheater - humor

Les Quatre s' éveillent en bestormen de Seine! In deze tweede creatie gaat dit collectief des eaux de Gand aux Odes à Paris!
Lees meer

 

Ann Lemaitre, Karin Tanghe - Aperitiefconcert - Franse Chansons

 • 15 juli 2018 - 16 juli 2018 - 17 juli 2018 - 18 juli 2018 - 19 juli 2018 - 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018
 • Cultuurkapel Sint Vincent
 • Genre: Muziek - Franse Chansons

Karin en Ann brengen een nieuw programma met bekende en minder bekende Franse Chansons van o.a. Aznavour, Brel, Barbara, Reggiani, Piaf, Bécaud, Juliette Gréco, Ginette Reno... Een uur vol prachtige, meeslepende melodieën en vaak ontroerende, herkenbare teksten.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3