Kids

Poppentheater Pedrolino (5+) Het Zwaard van Koning Arthur

Door een stom toeval komt Pierke terecht in Camelot, het kasteel van koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) De betoverde roos

De koninklijke tuinman wil de rozen snoeien maar prinses Imelda wil dat niet zien gebeuren! Sinds haar geliefde prins Floris door de boze tovenaar Tambana in een roos is betoverd, mag geen enkele roos in het land afgesneden worden. Kan Pierke de tovenaar verslaan en de bijzondere roos vinden?
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) De toverboom

  • 30 oktober 2018 - 31 oktober 2018
  • Huis Van Alijn
  • Genre: poppentheater - Kindertheater

De valse secretaris Savat betovert de burgemeester. Een aanraking met een takje van de Toverboom is de enige kans om de betovering te verbreken. Pierke en zijn vrienden moeten aan de slag.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Pietje prins

  • 01 november 2018 - 03 november 2018
  • Huis Van Alijn
  • Genre: poppentheater - Kindertheater

Wanneer de koning weg moet voor staatszaken, wordt de zorg voor Pietje Prins toevertrouwd aan Pierke. Maar de prins is geen gemakkelijk jongetje en hij maakt het Pierke knap lastig. Als hij moet gaan slapen gooit hij een sprookjesboek van de trap en alle figuren komen tot leven...
Lees meer

 

Krulmuziek - Babyconcert (0,5 tot 1,5 jaar)

De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevende, maar toch ook een actieve ervaring voor de allerjongsten. Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!
Lees meer

 

krulmuziek - Dreumesconcert (1,5 tot 2,5 jaar)

De kinderen spelen mee met kiekeboespelletjes, dansen en krijgen spelmateriaal om zelf muziek mee te maken. De kinderen worden helemaal betrokken bij het concert en ervaren de instrumenten van heel dichtbij. Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!
Lees meer

 

Krulmuziek - Zoek! (2,5 tot 6 jaar)

Krulmuziek neemt kinderen mee in een speels concert vol grapjes, ritmes, verwondering, klankkleuren en kiekeboespelletjes. Samen gaan we liedjes zingen, stappen, klappen en veel meer! De viool, altviool en cello spelen de mooiste en vrolijkste muziek, aangevuld met verrassende muzikale klanken.
Lees meer

 

Kukulu - Op zee (3 tot 18 maand)

Op zee is een speciale theater voorstelling voor de allerkleinste kindjes vanaf 3 tot 18 maanden. Het is de eerste ervaring met theater, muziek, poppen en vooral een bijzondere tijd samen met papa en/of mama. Ontmoet de drie matrozen en ontdek het reilen en zeilen van hun leven.
Lees meer

 

De Spooiberg - De put zonder echo (6 tot 12 jaar)

  • 02 november 2018
  • Nieuwe Melac
  • Genre: kindertheater - kindervoorstelling

Twee kinderen trekken op avontuur. In de tuin struikelen ze bijna over een put, een bodemloze put... waar leidt dat allemaal heen ?
Lees meer

 

Michael Van Weerst, Sebastiaan Van Weerst, Marjolein Vlerick,Charlotte vdw - Magic Michael en de wraak van madam ziedatni

De nieuwe grote Magische illusie show van Magic Michael. Beleef samen een show met een ballonnen decor van meer dan 5 000 ballonnen, Humor, magie,illusie, Poppen en nog veel meer, ….
Lees meer

 

Pagina 1 / 5